The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, April 11, 2010

happy23 [ceh tak habis-habis]

assalamualaikum.

semalam malas nak story. sebab masa dah suntuk akibat nak tengok bola. [aik. sejak bila entah pandai menonton rancangan berciri maskulin macam tu.] anyway, saya dah tahu dah NS akan menang, sebab main masa birthday saya. tak boleh lah tak menang. weehu. :D [bajet bajet.]

all in all. kan dah kata twenty three is my favorite number bukan. well, yesterday Cessna celebrated my birthday at Allson Klana. then, Sarah requested to celebrate my birthday with a slice of cake. what a great day. superseriouslywowww I ate a lot of course. eat like nobody's business.

Sarah tanya kenapa saya letak sugar dalam teh tu, sebab dia kata dietitian kena pakai artificial sweetener, baru dietitian sebenar. ceh.

malamnya, saya menonton bola sepak bersama Makwan. [oh my. comel bukan cucu atok & makwan ni. haha.] makwan steady you know. tapi asyiklah kesian tengok player tu semua asyik kena tackle. lantas makwan cakap tak elok main bola, sik jatuh jatuh yo. hoho. makwan comel, macam cucu dia juga. ;p

saya tidur dekat rumah atok malam tadi. menemankan atok & makwan sebab Maktik and the family balik Seremban. bila dah 23 tahun, I am the guardian for makwan & atok. dulu atok & makwan yang jaga saya :D pagi tadi, saya sambung tidur lepas subuh, tiba-tiba makwan kejut suruh sarapan sama-sama. touching ow.

petang tadi, celebrate birthday sama-sama dengan Maktik. birthday Maktik sama dengan saya, sebab itu saya boleh gedik request kek semalam. hohohh. dan menjadi kenyataan. yaaayyy!! :D terasa sungguh bertuah tapi gemok lah. tak sangka, pada usia 23 tahun 1 hari, saya mampu makan ayam KFC 2 ketul straight dengan 2 slices kek. saya tak pernah pun buat macam tu sebelum ni. saya serius ni.


stoberi, coklat.
[warning: takda kena mengena dengan Siti Nurhaliza wanita muslimah tu, ok.]

Cessna kata saya dah besar. tapi muka banyak jerawat. [itu adalah amaran supaya menjaga kecantikan] haha. ceh.


alhamdulillah. You granted me with happiness.

sekian.


wink wink ~.^

3 comments:

nurulhuda said...

eii cantiknye kek tu! tp apekan daya kek ko tetap kek pisang as u wish dear.. ngeh3.. takpe2 aku akan improvise kek pisangtersebut jgn risau! :)

miki said...

xsbr nk mkn kek pisang udeQ.. kami2.. xmmpu nk bwk ke klana.. oho..

idatazira said...

kek pisang kek pisang yeyey :D

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.