The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Friday, April 30, 2010

wedding video clip

hi friends and family.

topik perbincangan dengan Islami hari ini adalah klip video perkahwinan.
[HASNAN, sila ambil perhatian. ko kata nak buatkan video clip wedding aku. heeee] selepas menonton klip video perkahwinan Hunny Madu dekat youtube, kami rasa nak kahwin dan buat klip video. maka, kami terus berusaha mencari lagu yang sesuai sebagai lagu latar klip video perkahwinan kelak. well, for this time being, I feel like having Naturally by Selena Gomez. [seriously, taste kartun.] em, anyway, like I said, only for this time being.

ok. now you
have to look at my mirror-picture collections. [eh tetiba]. in case, you wonder how I look like recently. [as if.] it is not self obsession anyway. it is the art of the mirror. ;p I am forcing you to look at those pictures.

1: I want this black thing. tapi belum beli. affordable, tapi takut nanti terus terabaikan blazer lama. [please. abaikan perut flabby yang ada aiskrim tersebut]

2: this is Udeq with her new shoes. semalam temankan Udeq membeli-belah dekat Sogo.

3: ini gambarajah hari ini, while waiting Cessna fitting jeans beliau. saya mendapati tema fitting room tersebut sepadan dengan pakaian saya. maka saya tak boleh lepaskan peluang hebat macam tu.

okay, dah tak rindu saya bukan? kalau rindu boleh terus tatap gambar-gambar tersebut banyak-banyak kali pun tak apa. haha.

baiklah. berbalik kepada topik asal. saya rasa macam tak cool pun lagu Naturally. saya rasa macam nak tukar lagu Ever Ever After by Carrie Underwood [lagu Enchanted]. sebab, dia kata;

Sometimes you reach what's real just by making believe
Unafraid, Unashamed
There is joy to be claimed in this world

sekali lagi taste berciri kartun. saya memang suka Disney Channel. em. tapi we'll see later. kalau-kalau Disney ada lagu baru boleh saya tukar lah lagu klip video perkahwinan nanti.

bercakap tentang perkahwinan. please do not ask me that when question.

oh btw. selamat hari pekerja. [saya sekarang tak mencarum KWSP, maka takleh sambut.] dan tak lupa happy anniversary kepada Islami dan pasangan beliau.

Each happy ending's a brand new beginning

sebagai penutup, I love you. but I love Cessna more. sekian.

wink wink ~.^

4 comments:

meo188 said...

:)

amy said...

hoho. aku tadi tibe2 rase nak tukar lagu jiwang balik. lagu always be my baby, david cook. tema anniversary thn ni. hehe

fee_da_fid said...

bole plak terfkr psl klip video wedding eh...

idatazira said...

hehehehehe

skang pun memang tetibe rase nak tukar lagu jugak.
haish.
rasenye baiklah wat video panjang2, pastu bleh pakai byk2 lagu.
:P

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.