The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, April 20, 2010

cupcake

kamera telefon beresolusi rendah. berkualiti juga rendah.
bakat mengambil gambar juga rendah.
oh ya. tidak lupa, orang yang ambil gambar juga rendah
-harap maklum-

hai. itu cupcake. Apai bagi cupcake itu hari ni. comel kan comel kan? ada kaki baby dekat atas dia, sebagai simbol "tolonglah jangan buang atau dera bayi". em. tadi kan, nak makan kaki bayi tu pun rasa sedih, emosi terganggu [wuhu melampau penyayang you], walaupun cuma kaki bayi dari fondant.

btw. macam terjumpa wedding cake idaman. hmphhh.

seriouslywoww.

boleh tonton gambar saja. sebab belum tahu bila nak kawen. dan kalau kawen entah-entah takda sesi potong-potong kek pun.

bercakap pasal cupcake, tiba-tiba teringat tengah takda idea esok nak pakai baju apa pergi manuscript writing workshop. okay. nak pergi sambung fikir esok nak pakai baju apa.

bye bye and bye bye.

wink wink ~.^

3 comments:

nurulhuda said...

aku pkai bj kurung je spt biase..huhu.. selamat makan2 selama 2 hari, 1 blanje! :P

mikichann said...

terbayang awk tunjuk kasut tu dlm mulut smlm..

seb baik buang kasut baby je.. babynye ade lg x? hoho

cikmune said...

wowwwwwww kek itu comel. cube bayangkan kek kawen sekda hanya cupcake semata. camne nak potong ye? hehehehe

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.