The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Monday, April 26, 2010

lembu

hola people.

dinner tadi makan tak habis. totally NOT like me. makan nasi putih dan sup sayur. entah kenapa, selalu makcik Nurizan tu letak ayam sekali. ni ada daging dengan sayur saja. the problem is, sekarang kalau makan daging rasa macam makan lembu. and I don't really know. kenapa ada masalah dengan lembu waktu sekarang ni.

sebagai wanita eh bukan, gadis lemah [ehkk macam geli], saya memerlukan makanan yang kaya dengan zat besi. salah satu sumber terpenting ialah daging. and why why sekarang macam gedik, macam ada masalah dengan bau lembu. OH WHY?? hari ini saya makan tengahari dengan encik Cessna, and he ordered beef steak for me. maka, sangat kesian. beliau yang terpaksa makan lembu tu, sebab saya macam gedik secara tiba-tiba, takmau makan lembu tu. argh. this is totally NOT me. again. :( [saya nak makan lembu. tapi sekarang macam tak boleh pulak emoni emoni emoni!]

oh tahukah saya ada masalah dengan darah. tee hee. tapi masalah tersebut was diagnosed dengan sendirinya. ;p sebab,

1. once, my hemoglobin level was below 10.
2. my blood pressure selalu gedik dalam 90/50. and sometimes diastolic below 50.
and.
3. tell or not to tell. tell or not. tell or not. okay. tell. I usually period around 3-4 days. and the real flow hanya pada hari kedua.

ok. nak lembu.

oh yes. another thing. semalam saya dinner dengan keluarga encik Cessna. and it was ouch. touching sekali memandangkan bakal keluarga semakin mesra. hahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ok. nanti saya kawen.


wink wink ~.^

11 comments:

adamafnan said...

kobau la sodap

K.A.T.H.Y said...

haha..kesian...asik cakap sal kawen je..kawen lah doreh daro...hahaha

hannah zaharudin said...

kawen nanti sombolih lembu ko kobau?

cikmune said...

sombolih ayam ja kot kalau dah gini. =x

mikichann said...

mkn kambing dh..oho..
mmg pon..bliau x abis makan..daa

idatazira said...

along:
kang bang it lak tak makan.

KT:
yey, moral support.
kalau boleh, bagila financial support skali. :D

farhana:
oh.
soalan anda memang hebat la ;p
we'll see

mune:
erk.
kalau ayam saje, buat betunang pon macam tak cukup.
HAHA semacam tamak di situ.

miki:
kambing bau kambing.
tasuketasuke

fee_da_fid said...

sonang cito xpayah la makan. kobao ko, lombu ko, kambing ko..samo jo...busuk

nura hilwa said...

mkn dgg kanggaru la kot
tak pun zirapah

idatazira said...

fida:
ceh.
ko sejak bile sensitif sgt ni?
sejak becinte ni kan.
ko berubah.
HAHA

along:
eh buleh buleh.
buek ghondang

cikmune said...

ade orang makan angsa =x mau coba? tak pon sile lah korbankan kucing2 je. kekadang bersepah2 kucing =x [tidakkkk!!! saya hanya bergurau!]

idatazira said...

eh memang ada org mkn kucingla.
scary mune!

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.