The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, November 26, 2008

26th November

hari ini 26th November. hari ni meaningful bagi sy. it was 4 years ago. tp sebenarnye sy tade ape2 memori pun pada tarikh itu. tp it was 26th November lah. dia yang cakap. ingat mahu pergi fac. kan sy memang suka reserve yuran sy untuk bayar masa cuti. sebab mahu menyelam sambil minum air pada 26th November. tp xjadi. esoklah baru pergi. memang mesti pergi. plus sebab terbawak kasut fida balik rumah. [err,,siapa yg gebonlah? sape suruh anda letak kasut tu dalam kotak kasut aku. huh. xpe. at least, kasut itu akan menjadi sebab utk kite bersua muka. lgpun sabun breeze aku yg full lagi 1 botol tu lupe mahu bwk blk. eheh.. kedekut2. xbleh tinggal sana. ;p]

hari ini 26th November. meaningful bagi encik afif. dia konvo hari ni. emm..dah naik stage dah kot. mesti dia tgh gebon. n mesti dia rasa dia lelaki paling kacak hari ini. emm..hopefully hari ini anda fotogenik lah. [em em.. Carl's Jr maybe tade kaitan dgn 26th November ok. eheh]

hari ini 26th November. jadinya semalam 25th November lah. em.. sy main scrabble sorang2 sebab tade geng mahu layan sy main scrabble. kalau main dengan budak-budak skolah 3 org dekat rumah ni, aduh, mesti mereka kalah. yelah. mahu main pun kena lah sekufu. 4 rounds sy main scrabble sorang2. best lah. tp petang main dgn kaklong ina. yey. ada jugak org mahu main dgn sy. sy mahu main saidina jugak. tp main saidina xboleh layan sorg2. emm..cepatlah balik semua org. main sama-sama..

hari ini 26th November. lagi 2 hari 28th November. angah balik. [mesti dia tengah countdown.hoho] bagitahu atok, atok cakap, "baliiiikkk cucu atok". bagitahu makwan, makwan cakap, "iyoko angah nak balik?". bagitahu maktik, maktik cakap, "uih,,,surprise surprise". bagitahu jamila, jamila cakap, "akak ade sliper princess baru. akak nak pakai pegi epot. akak nak bawak angah balik. die pegi turun dekat bawah tangge tu dgn kawan die. nnt kite pegi jmpt angah dekat tangge tu."............ok. jadinya, weekend ni cukup korum. semua akan ada dekat rumah. adam pun. heee..best best.

hari ini 26th November. sudah. sila lipat baju & kemas bilik.

wink wink ~.^

8 comments:

amy said...

ahahaha
bagus entri takde idea ni
hahaha
teruskan mengupdate ye

idatazira said...

kisah 26 November.
speechlesssss..hoho

adamafnan said...

hahaha..
kesian..

idatazira said...

boringla..
blkla....wooo
adam,,blk cni

AFIF-SAN said...

yeah....saya sangat jebon ketika itu..terima kasih sbb bgtau suma org..anda sgt mulia..cisss..ciss..

p/s: sile lah tgk foto saye yek?
saye upload sikit jek, nak tgk lebih2, sila wayari facebook saye..
sekian.

idatazira said...

ngaku JEBON plak.
aku ckp GEBON je.
klu nak jd jebon,,lagi baguslah.
sila sila..

jebon,
suda tgk gamba kamu.
aduhai..
meriah2..
hoho

fee_da said...

ahaks..terasa agak gebon la saida..ni ko punye psl la..byk sgt kotak kosong..bkn nk sedekah kt ak pon..sume ko hangkut..xbgs2...

idatazira said...

manede byk sgt kotak kosong wooo...
yg ko letak tu sliper dia kat umah la...
2 pasal aku bwk blk.
lain sume ade isi lah..
wuuu..

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.