The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Friday, November 28, 2008

hectic yesterday

semalam pergi bayar yuran. sebelum pergi bayar yuran, encik itu pergi tabung haji. [uh uh,,1st time lah masuk dalam tabung haji giant dekat dgn jalan ampang tu]. em,,masa kecik-kecik dulu macam gayat tengok tabung haji yg besar itu. sebab dekat rumah ada tabung macam tu. sekali bila pegi KL tengok ada tabung yg giant tu,,rasa macam magis. [em em,,maklumlah. sy budak kampung..] ada urusan dekat tabung haji. cewah. emm,,x,,belum lagi. encik itu belum mahu pergi haji lagi lah. cuma dia memang simpan duit dekat tabung haji. good. kan? sy xgood macam itu lah.

bayar yuran dekat fac, bawak cash sekepuk.. sy selamat dan tidak dirompak ok. PEACE!! malas mahu bayar online. sebab pernah 2x sy bayar online ada problem. cimbclicks xkawan sy kot. bila sudah bayar dekat encik MSFAHMI [merujuk nama dekat resit semalam] sistem down pulak. gebon betul. xpasal kena datang balik semula petang. ces. tahu x sy sudah ada program lain lah? cis cis...cis.

pergi ofis kolej, hantar surat penting. pergi rah, hantar kasut fida. [darling, sudah ambik kasut?] lalu perut lapar, pergilah makan. ingat mahu makan grand2. tp terasa macam afer this cuma once in a blue moon dapat makan dekat kedai daun. jadi makan-makan di kedai daun lah. best tahu. sy memang renduuu sangat kedai daun dgn akak cun yg suka pakai tudung senget2 itu. walaupun dia suka caj mahal drpd org lain. xpelah. mahal-mahal pun, jauh lg murah drpd secret recipe. sangat meng-indulge myself dekat kedai itu. at first, pakcik itu letak nasi sy sikit. cis. tp sy xmalu2 pun. makan banyak jugak. [sy mintak,,,"pakcik, tambah lagi sikit. sy lapar ni"] lauk macam biasa. ayam goreng rempah, sayur brokoli & sambal belacan. air limau ais. sodap.

lalu pergi solat zuhur dekat msjd kg baru. gona mish everything lah dekat situ. karpet dia dah tukar baru. best. lembut. then, petang tunggu ofis bukak, mahu bayar yuran. lepas bayar yuran, pergi uia, pergi alamanda [history: pergi alamanda dalam ~30 minit. encik itu mahu beli kasut futsal & socks. sy pergi watson mahu beli barang lain. tips untuk jimat masa: pecahkan kepada kumpulan masing-masing. xpayah pergi 1 tempat sama-sama. heh] then, solat asar kat RnR kejap. keluar surau, hujan lebat. lari-lari comel pergi kereta, basah. padan muka.

lalu pulang agak lambat. sangat rasa xbest sebab balik pukul 7.20 pm. itu pun xlengah-lengah tahu. masa memang xberjalan lah. masa berlari..

wink wink ~.^

4 comments:

fee_da said...

dh amek la laling..bungkusan yg cntek la..nk blk ke?hehe..tenkui2

idatazira said...

same2 darling.
hoh..
melampau kedekut ah kalau nak balik paper bag tu.
eh,,gamba butterfly tu.
seswai dgn "butterfly fida".
eheh

amy said...

huaaa
ak tau da. klu g kedai daun ko sure mntk nasi lbey punye la
hehe

ak pun da rindu ns kat situ la
huhu

idatazira said...

sedap sgt.
makan nasik 6 exchanges pun xpe woo
heh heh

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.