The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, November 2, 2008

sukanya bersuka ria

sy baru pulang dr glory beach resort port dickson. PEACE!!. [mcm xhengat, dah nak xm ni haa... adoyai]
sgt best tahu, sbb xpayah belajar. [sgt macam bagus, tp nak xm nnt dtglah simptom gebon itu]. final xm akan start hari rabu ini. [wah, *lambat* lagi,,,kan?].. rasa sgt xbest sbb xm belum start lg. sy nak cepat-cepat habis xm supaya sy boleh sambung aktiviti suka hati sambil bersuka ria sy. heemmm..

sy pergi PD sbb ada family day. sangat family lah, sbb adam pun ikut. yg tidak hadir cuma angah & munir [hero-hero sekalian]. uh uh.. aktiviti family day itu mcm biasalah, sukaneka & dinner. sy xdapat masuk pun sukaneka itu sbb xwujud sebarang kategori untuk sy. cuma ada aktiviti kanak-kanak & mak bapak saje. sy bukan kanak-kanak,ok. [sy jadi cheer leader dgn adam. PEACE!!]. tp, mcm biasalah, aktiviti dinner itu mmg field sy. semua sudah tahu kan?. good. unfortunately, pd mlm kejadian, ada seorang budak [nama dia budak tudung hijau] telah melihat sy seperti seorang yg awet muda. dia tanya, "emm,,awak form brape eh?". ces. kau memang nak kena dgn aku. xpuas hati sungguh!

mesej :love our environment

kami yg tidak gebon



olo,, adam xpandang.. [bang it yg snap foto ini PEACE!! :D]

betapalah seronoknya.. ni yg rasa nak cepat-cepat habis xm. malas sungguh mahu pulang ke plaza rah walaupun kolej itu seperti hotel. rasa xmahu pulang :'(. sangat tidak mahu.. percutian study leave ini sangat bukan study leave. xsabar mahu bersuka ria lagi.. sy sgt suka duduk di rumah. klu pergi holiday dengan family, super suka.

oklah. mahu pergi rumah atok. mahu ikut? jom.

wink wink ~.^

7 comments:

nueeunlimited said...

kamu2 sume mesti telah penat mengabiskan masa d glory i2.hehe...
cpt2 la abis xm i2 supaya kiter seme leh pegi bersukaria d tmpt lain pula...
e.g d bowling.huhu...

idatazira said...

mahu mahu,,
jika mahu bersuping atau bowling,
sy pasti sgt free..
hoho..
[excited guling2 ;p]

adamafnan said...

nak jugak..
tp tak nak kek melako la..lubang bola tu busuk..busuk tgn sekali..

idatazira said...

adam tahu kah main??
hoho ;p
alah,,jgnla cium tgn dah maen tu..
huuu

amyfahmi said...

oii. bile nk lek rah? haha. malas kan nak exam. btw, jumla becuti pas exam t. tensi ni. uwaaaaaaa

SyAhiRah LaLAla said...

amboi amboi amboi [tuturkan seperti azwan ali.*yucks*]
bersuka ria sajek ye?nanti kang mulalah nak gebon.haha.goodluck pekse cik dietition.
[p/s:bila tgk layout blog ni rasa macam nak nyanyi lagu "Somewhere over the rainbow" lah pulak.oh apakah?]

idatazira said...

to amyfahmi:
jomla..
aku nak je.. silelah proposekan kpd rkn2 lain.hoho

to syahirah lalala:
gebon aku xpe.
gebon comel je :P
huuuu..
ermm,,layout ini ditujukan khas kpd lagu itulah ;P

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.