The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, November 19, 2008

i m done here. eh?

this semester was so long for me. everyday i had to wake up early in the morning with force-jealousy feeling. [sbb setiap hari pun tgk aida & fida tidur dgn sgt nikmat waktu sejuk-sejuk. org lain tidur, sy kena mandi. ihhhhh..sejjjjuk tahu] emm,,1st day pergi HUKM, in heavy rain, terpaksa berjalan dlm hujan untuk pergi faculty sbb nak naik bus. hasilnya: kain lencun. 1 pin tudung tercicir. kasut jadi sampan, socks basah plus kale kasut melekat dekat socks. [hm,,tragis sikitlah. tp xgebon ok]

while having clinical training at HUKM, mcm setiap hari pun rasa mahu mc. tp sy xpernah mc pun. sbb sy sihat je. alhamdulillah. [em em,,islami 2x mc. xaci lah..uh!!] cabaran buat 5 case write-ups finally ditempuh dgn xtahulah jayanya ke x. [asal siap,sudah]. clinical years mmg kurang bestlah. so tiring plus i was exposed to so many bacterias & viruses. [i was so worry tahu, sbb sy belum ambik any vaccines]

to my coursemates, congrats ourselves. finally we are done with clinical I. rasa macam xmahu continue clinical II. huh..kita sudah berjauhan. [cuma biha,xpayahlah rindu dekat ko. same je kat seremban. heh ;p] hmm..bilalah boleh naik kereta udeq lagi. mengomel dgn aiza,aisya,im. em,,dgn islami, scandal sikitlah. sbb a lot of things we went through together. [paling best semalam..ttteeeettt,sila jgn post gambar aku smlm kat blog anda] u are my darling lah. :D

finally, i have to leave rah. [a bit sad plus excited tapi sbb mahu cuti]. bye bye my like-goldilock's bed [big red riding hood will not sleep with u tonight :(], my dusty desk [oh desk, i m so sorry cos i had just realize that you are so comfortable jgklah.. sorry sbb dah saat-saat nak berpisah br sy sedar..uh uh :(] and of course all my housemates : fida, aida, eni, nyna, jaja. mintak maaf sgt sebab sy xpernah pergi pasar sem ni. bkn sy xmahu. sy tiada peluang. 1 je kenangan membeli brg dekat UO dgn nyna masa nak buat openhouse. indahlah. walaupun i was showered with hujan asid kotaraya KL. uhhh.... and of course, a bunch of thanks sebab masak makanan yg sgt appealing lah. [i know, i really need to polish up my kitchen skills. uh uh]

i post this while waiting ayah to fetch me up. tiba-tiba rasa sedihlah. damn. bye everyone.

love,
ida

wink wink ~.^ [ni wink sedih ok.]

6 comments:

amy said...

hoho.
syahdu ak baca
babai darl
lame la tak dpt befoya besame

btw, suara ko da ok?
haha

miki said...

Goshhh.. sedeynye bc blog ni.. huhu..
keep in touch.. nnt dtg lg kn..

sile update blog anda selalu..

*wink.. sedey nyer terasa..

duk sorg2 sbb ninie dh blk..

adamafnan said...

la..apo tacing2 lak nie..
dah abih..yahoooo lah!!!
appara

idatazira said...

to amy:
suara aku gigil kejap jeh.
heh heh..
ok je.
huu..pasni mmg puasa berfoya lah kot. hehe..babai

to jaja miki:
dtg kot. tp xtau bilelah..
em em..td mmg sedih pun sbb blk pun sorg2.
eheh,tu lah touching ;p

to adam:
oit oit.
xmemahami jiwa dan perasaan lah.
tacing lah sket. baru best.
hoho

fee_da said...

mmg sdh esp kt org2 yg xblk ni..sdh sgt ni tau...Tuhan sj yg tahu...uhuks.slmt bercuti la pd sume org..hepi holiday..jmpe lg sem depan

idatazira said...

ehm,,,,xjumpe kot sem dpn.
hehe..lmbt lgla dpt jumpa.
sila jaga ktl aku baik2 hea..
hoho

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.