The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Friday, November 14, 2008

traumatik kah

selamat sejahtera kawan2. [dan kaklong, along, adam & kaum kerabat semua].
sy mahu tanya anda semua,,pernahkah anda trauma? sy tidak pernah. tp sy menganalogi kan perasaan jwb xm td sbg trauma. disebabkan xm itu macam xberapa signifikan dgn semester yg telah dilalui ini, xm tersebut telah menjadi semacam trauma.

emm...mcm xmahu cerita pasal xm. sbb xm itu tidak best pun. yg plg best ialah makan. balik td sy makan lauk sardin. sardin kaya dengan purin. tidak sesuai utk org gout. anda tahukah? kalau sudah tahu, good.

sy sudah ada several programmes yg telah dirancang bagi menghadapi kesan trauma xm. tp tidak boleh bagitahu anda dahululah. [em,,sebenarnya sbb malu kalau xjadi]. jadi, sila jgn buat kecoh. uh uh.

semalam rumet-rumet sekalian cerita tentang pesanan bonda masing-masing. sy pun ada pesan bonda yg paling severe sy xlupa. "jangan kawen masa belajar" [along, ni xtipu, kan?]. pesanan yang lain-lain xboleh post di sinilah. nnt jd macam kecoh satu dunia. hah hah..

kawan-kawan serumah sekalian sedang belajar. tertanya-tanya jugaklah, kenapakah mereka sgt rajin. [kalau anda rasa sebenarnya xrajin, ketahuilah bahawa sy nmpk anda semua mcm sgt rajinlah]. sy tidak rajin pun. tp serius, i tell u once more time di sini: sy bukan perasan genius,ok. PEACE!!

hidup di kotaraya KL ini sangat kepam. asik dengar bunyi kereta hon hon. enjin motor press-press, & kadang-kadang siren bomba. sangat tidak bestlah. dekat rumah sy selalu dgr bunyi burung. sgt best tahu. aduhai...sebenarnya tiba-tiba terasa homesick sebab xbalik rumah minggu ini sbb hari isnin ada paper lagi!!!! dush. xbest langsunglah...hari esok yang ditunggu-tunggu..cepatlah datang..

macam biasa. new post di-post dalam keadaan belum mandi. trauma sampai xmandi.

[p/s: islami,tag u nntlah akan di-update.ok.]

wink wink ~.^

5 comments:

fee_da said...

trauma yg sgt b'kesan nmpknye pd diri anda..xpe cool je..sm je ngn perasaan kitorg jwb famako..sm level la 2..huhu
sgt rajinkah kami sekalian..sy tidak genius..sbb itu kene rajin sket..

idatazira said...

emm...sdg menjalani terapi sikit nih.
bukan trauma sgt pun. saje lebih2 dlm blog.
ahahaha :P

Nien@khairina said...

sama2 trauma..yg x same nye bab mandi kot..ahahaha..xpe2..esok njoy yep..

adamafnan said...

apsal lak posan yg itu di hailait?? ish..xpaham la..kompius..
kah kah kah

idatazira said...

to nyna:
eheh..mandi jgk akhirnya...
xpermanentla jd kambing ;p

to adam:
yolah. tu lah yg plg hengat skali woo..

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.