The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, November 12, 2008

makan makan di carl's jr.



sy baru pulang ke plaza rah yg indah seperti hotel ini. sblm pulang tadi, sy makan2 di Carl's Jr. ini kedai burger ye. halal,ok. sy sgt suka makan di kedai itu. sebab burger dia sgt sedap dan sgt byk lemak tepu mungkin.

anda dah pernah makan burger Carl's Jr.? silalah try kalau belum pernah. mmg xrugi tahu. burger ini sgt juicy. ini mmg tempat makan fevret kami [kami?? = saidamunira & siapakah?] jika ke Mid Valley. hari ini kami ke Mid Valley otw pulang ke rah utk lunch saje. sgt best tahu. [kalau org yg belanja, mmg jd lg sedaplah burger itu]

emmm.. kedai burger ini ada 4 branches saje. dkt mid, ou, sunway pyramid & pavillion. sy mmg sgt suka makan-makan. kalau mahu sy belanja, [emm.. jgn tunggu sy belanjalah. sy xmampu belanja] sy xmahu belanja Carl's Jr. sila beli sendiri,ok. jgn kedekut bab-bab makan ni. rugi. makan itu nikmat. PEACE!! tp, jika ade sape-sape yg mahu belanja sy, silalah. jgn malu-malu,ok. [sgt ditujukan kpd org yg sudah bekerjaya. cth terdekat: daknuee ler. ehem ;p. yg lain-lain, silalah jugak. jgn segan silu. kite boleh makan2 sambil ambik gambar.ok. kamu semua kan gila kamera.]

perut kenyang. hati senang. [alhamdulillahillazi at'amana wa saqana wa ja'alana minal muslimin. amin]

wink wink ~.^

14 comments:

fee_da said...

bab mkn mmg serah kt ida je la..xpndg kiri kanan ah jwbnye..

idatazira said...

feeda yg sgt prihatin.
terima kasih ye.
peace!!
jom makan2 di Carl's Jr.
nikmat tahu

nurulizza_abdnasir said...

babe.aku penah mkn kt cni,. ade la kebeshannye. tp kalo org blnje lagik besh. uhuh. daaa~

idatazira said...

eheh.
yey.
owh eiza yg direndui.
mmg bes pon klu org banje.
klu ko banje bes die pun laen sket.
heh. ;p

nueeunlimited said...

huh..xdok oghe laing ko nok blanje mu???ingak kawe nih cok duik ko hah??huhu...

idatazira said...

kuhe kuhe..
ok.
mmg kklong xcap duitlah.
sy tahu ;p

amy said...

aku penah mkn kat sini zmn bodo2 alang ng laki aku dulu
haha
gile mahal berger kt c2

btw, awalnya ko balik rah. nak start study da ke? ahaha

idatazira said...

aku berazam nak study.
kononnyelah [mcm biase]
tp xberjaye.
skg tgh zmn2 lagha nih.
heheh

adamafnan said...

wahuhuhu
ini keklan ko??
untung la storen tu..keklan..

idatazira said...

aah..tlg promote tanpa komisen walau sesen pon.
[konon berhati mulia..;p]
adam,banjo ahhhh

nurulhuda said...

mm.. cantik la background blog ko hehe..
bythe way carls jr mmg sdap aku pnah mkn kat 1 utama, burger besa fries die paling sdap pure kentang gitew..hehe

idatazira said...

sangattttt :D
ewww,,,sgt terliur dgn fries dia yg gemok2 itu..
sgt best kan? PEACE!!

adamafnan said...

wooo..adam leh banjo makyang tp makyang kono la banjoo abah ngan mama..huhu

idatazira said...

hah hah..
tunggula kalau dah bergaji nnt..
skg xmampu ah..
wuwuwu

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.