The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Monday, November 17, 2008

my views

good evening everyone. officialy, sy sudah habis semester 7. PEACE!!. insan terpilih mmg habis xm awal. [ehem ehem,,;p]

uh uh..tangan macam kelu nak menaiplah. sebab perasaan macam sedang keliru identiti. kan dah bagitahu ada program lepas xm. hari tu belum mahu expose di sini. sebab dah cakap, nnt takut xjadi. hari ini, topik perbualan 25 minit sebelum masuk dewan xm ialah program esok. maka, keputusannya, 3 org menarik diri drpd program esok. cis.. kawan-kawan sy yg 3 org itu memang memberi harapan palsu.. [em,,memang tak pussy cat dolls lah mereka itu. huh]. maka, program esok will be altered. ok. tp tetap ada program dengan 2 darlings. islami & biha. esok hari yang dinanti. semoga hari esok indah.

I need to live my life with my own way. and I want to make my life being joyful and having a blessed soul. :) [sebenarnya dalam keadaan agak tension dengan ttteeeeettt!!]. oh, tidaklah. sebenarnya sy diarahkan untuk duduk diam-diam malam ini. sebab kawan-kawan serumah mahu study. jadi sy dalam usaha menghormatilah ni. [hey anda semua kawan-kawan serumah, tengok ni, malam ni sy menjadi saidamunira yg berwawasan. mandi awal. plus tak semengong malam semalam. heh ;p]

malam ini multitasking lah. update blog plus dengar walkman plus sms plus nyanyi sikit-sikit [nak nyanyi kuat-kuat nnt ada org jeles pulak. uh uh..]
plus makan buah pear. em,,tengok-tengok alam sekeliling sikit. nanti sudah mahu balik rumah..

ini view daripada tingkap bilik sy

ini view daripada balcony dekat dgn meja study

[eh, tiba-tiba ada lagu starlight lah. oh..jiwa...]. best tahu duduk rah ini. sem depan duduk rumah je. em..best jugaklah. tp dekat rumah kawan-kawan sekalian jauhlah :'(. [uh uh.. sesi touching pulak]. emm,, sebelum suasana jadi lebih touching, I wish everyone in my life has a blissfull day tomorrow and days after and thereafter. ok kan?. selamat-selamat lah semua.

wink wink ~.^

10 comments:

amy said...

oi. aku busan. jum layan facebook. haha

idatazira said...

facebook aku tgh developing nih.
ummm...busan jgk.
nape kt xplan program mlmni eh

fee_da said...

view yg sgt indh..sgt b'tuah kt berada di plaza rah ni..uhuks

idatazira said...

tulah. view yg lagi indah dekat dalam bilik kite tu..ahahah :P

Nien@khairina said...

view dr bilik sy?..agak2 indah laa jugak..hee~~

idatazira said...

tingkap situ tinggi. ketinggian kurang ni membataskan sket lah kalau mahu snap gmbr yg cantik from there. ok.
sy pendek.
harap maklum.
;p
uhhhh

AFIF-SAN said...

agak2 bisa tinggi lagi ngak??

idatazira said...

oo..[budak indon mane nih?]
uh uh..
aduh,sy minum susu pun tableh tgi dah lah..
cukup2lah.
pompuan xelok tinggi2 sgt.
nnt tableh pakai high heels ok.
huh!

SyAhiRah LaLAla said...

eh eh. view ini macam kenal. by request. huhu. layan facebook juga? mari add dan develop bersamasama ;)

idatazira said...

em. malam tu teringat & terus snap. memanh by request. heheh. cik syera yg request ye everyone :P

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.