The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, August 8, 2009

Adam, walk!



recent photos of Adam. budak Adam ni muka comel tapi ala-ala rebeller, bukan?.


Adam, kamu ada masa seminggu lagi untuk practise berjalan okeh.


saya masih belum boleh excited untuk convo sabtu depan sebab masih tak ada kasut. pakai kasut ballet boleh kah? saya tak ada kasut tumit ketak-ketak, sebab kalau pakai sakit kaki, nanti kaki menangis minta dibelikan selipar jepun. tapi kalau pakai sandal high heels bukan kasut pulak lah. saya semakin hari semakin menyayangi kaki, sebab saya sudah jarang memakai high heels. kaki cuma dipakaikan selipar jepun, even sempena dating dan sebagainya. [mind you, bukan selipar jepun RM2.99, okeh]. semalam berniat membeli kasut di MidValley tapi tak ada hasil. kasut-kasut semua berciri not-into-saidamunira. oh bagaimanakah?

oh tahukah kamu, sebab tak ada berjumpa kasut, tapi telah terjumpa banyak roti sedap berkhasiat berkenan di hati. jadi, hasil ke MidValley seorang diri petang semalam adalah roti-roti sedap menyelerakan lalu dimakan dengan senang hati dalam komuter. [saya makan setelah mencari-cari amaran dilarang makan dan sebagainya, tapi tak ada, jadi bolehlah makan. wee. ;p]

I need to go shopping walaupun saya bukan kaki shopping. kaki memerlukan kasut untuk convo. [uh uh masih berasa loser selagi tak ada kasut cantik anggun jelita untuk convo.]

Adam, takteh takteh. [kesimpulan lari tajuk sikit]

wink wink ~.^

6 comments:

miki said...

xde mud gak..
mau insan tersayang la di hari konvo.. cane ni?

adamafnan said...

baik cari copek..nnt xsompek nak geget kasut tu..hr konvo kan lamo..ti dimkn eh kaki..hoh

adamafnan said...

eh..adam masih suko guno 4 kaki tgn drp 2 kakinye yg cantik itew..dia pon sayang sgt2 ngan kaki

fee_da_fid said...

ala..comelnya adam.

oh cik miki..kasihan anda..mo komen

sy pn mls beli kasut..pinjam my sis punye sudey...

meo188 said...

tringin nk smack down si adam.. huhuhu

idatazira said...

miki:
haaaaa
sudah istikharah kah belum kah?

adam:
xpo2, yg pntg adam chomel gak.
hee

fida:
mmgla beliau no komen.
insan tersayang beliau KONFEM ade.
hahaha

meo:
er mengapakah anda ni?
smack down itu seperti sangat bad dan tidak patut okeh.
jgn jeles sebab adam comel.

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.