The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, August 19, 2009

typical saida

exhausted sampai rasa macam kepala mahu meletup kebabom woh tak tahu begitu dahsyat kalau kepala meletup lah. uh.

sebab hari ini macam sangat hectic ke sana ke mari sampai berpuluh-puluh ribu langkah kot jalan separuh KL mencari kiub kayu tapi tak jumpa, lantas kecewa sampai tak makan tengahari tahu? [bukankan sangat ajaib saidamunira skips her lunch?.]

ok ok, keajaiban cuma sementara lah. lunch dengan waffle with peanut butter & chocolate. lunch okeh. eu serius pada waktu kejadian rasa macam hoyyeh saya akan kurus sebab energy expenditure exceeding energy intake sebanyak berganda-ganda.

oh, btw, forget it lah. bluffing cuma. sebab sebab sebab emm.. saiko lah tak makan nasi waktu lunch, maka telah makan ini semua selepas balik dan sehingga waktu ini:

1. ice cream paddle pop rainbow uih sedap betol
2. potato bun gebu dua ketul
3. bebola ketam seringgit tiga bijik
4. nasi kerabu sebungkus habis licin tak ada sisa okeh
5. murtabak ayam sekeping

kepada gadis-gadis underweight di luar sana ie farini, miki & fida bolehlah jadikan saya sumber inspirasi. keh keh keh.

em, akhir kata, makanlah dengan seimbang. PEACE!!. takyah contohi saya. lepas ni nak makan panadol pulak.

wink wink ~.^

5 comments:

fee_da_fid said...

cik sekda bdn kecik yg sgt kuat mkn...mari contohi sekda

mikichann said...

cik miki pulang lewat mlm.. dlm byk2 list tu.. cik miki nmpk cik sekda makan murtabak je..
nsb baek xde dgr rungutan lapar la.. kalo x, mmg hebait ar

meo188 said...

wah... syioknye...

tp, pastikahn list2 cenggini tidak ditulis pada bulan pose yer... huhuhu :p

pphoenix said...

eh eh
kita sama-sama suka waffle peanut butter dan chocolate lah
fan juga paddle pop pelangi

tapi sangat tak mampu makan seperti kamu
kapasiti perut saya kecil okeh
haha

AFIF-SAN said...

mmg xpatot lgsg contohi ko..muncit...

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.