The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, August 13, 2009

tahukah kamu?

oh tahukah kamu saya akan konvo pada hari sabtu ini?
tak tahu? maka sudah tahulah sekarang.

tahukah kamu lagi bahawasanya saya tak ada kasut konvo?
oh, dah tahu? oh, sorry, pengulangan memang membosankan. mari belikan saya kasut cantik sepasang lah, tolong.

lagi nak bagitahu jugalah supaya kamu tahu.
tahukah kamu button tempat snap camera hijau kesayangan sudah tercabut?
haa.
maka telah berasa loser sebab kamera sangat penting sempena convocation lah tahu.
telah berfikir-fikir, di manakah kan kucari ganti kamera. [kamera hempon takyah lah masuk list kamera terhebat. penat ah amik gambar nanti.]
sebab duit sendiri sangat disayangi untuk membeli sebiji digicam yang baru.
tambahan pula telah melupakan hasrat untuk buat muka kesian dekat ayah untuk beli camera baru.
[kan baru lepas dapat sebijik laptop baru hari tu, jadi kenalah menjadi anak yang bertimbang rasa, tak boleh merengek minta itu ini sebab sekarang sudah berumur 22 tahun, paham?]
tapi, tahukah kamu yang ayah yang penyayang itu secara automatik sudah membelikan pun sebijik camera baru petang tadi?
memang sangat yabedabedu lah tahu?

lagi, tahukah kamu ayah dan emak saya memang cool?

okay, sudah tahu pun. yey semua orang kena tahu ayah dan emak kami memang cool.

tahukah kamu bahawa ayah telah berpesan supaya kami selalu mempunyai rasa kasih dan sayang sesama keluarga? [heh. apasal tah touching.]

ok ok, lagi satu. ini soalan spot. tahukah kamu saya belum mandi?

wink wink ~.^

7 comments:

nueeunlimited said...

patut la lalat berterbangan di sini..kah3x..
tahukah kamu kasut sy bnyk???
tahu kah kamu nk wat muka kesian kalo2 sy nk bagi pnjam???ekekeke....

adamafnan said...

aaa...dah nak ckp aritu dah..pinjam kek klong..

woi..bak sini kamera lah..





alahai si adam nih..xleh nmpk gmbr kuving..dah mulo lak deh ha..

meo188 said...

oh... baru sye tau...huhuhu

qyla said...

hahahahha

upanya tak mandi lagi..

***

mesti terharu kan.

tiba-tiba ayah kita belikan kamera sedang kita memerlukanya.

***

K.A.T.H.Y said...

indahnye hidup~
cube mintak kereta yang baru lak...
dpt kot?

p/s: alang2 mintak, mintak 2... utk aku, sian aku, aku x de ayah...

fee_da_fid said...

mmg cool la weh...dh dapek kamera sebijik...

SyAhiRah LaLAla said...

oh sweetlah bapa kamu. sungguh sweet :)

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.