The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, August 15, 2009

convocation: wuiyo cepat betol update. ;p

taknak kalah. balik-balik terus update blog. bukan excited dan sebagainya. cuma rasa macam kalau tak update malam ini, akan terus tangguh dan perasaan ada macam kerja tak siap. [see, sangat dedicated dengan blog. heh.]

malam sebelum kejadian. tradisi lah kan semua pun kena pakai jubah jugak. ini Jamila, sepupu chom saya. Jamila yang dah besar. Adib taknak amik gambar, isk, tak sporting ah Adib.

pada hari kejadian. ini muka taksiap, pergi rumah Adam chom dulu.

macam biasa. harap faham. Adam excited orang datang rumah beliau. heh heh.

* * * *

okay, lalu dengan gebon pukul 12.40 baru bergerak ke UKM Bangi. oh, macam biasalah, belum sampai dah gebon. bila dah sampai, pakai kasut ketak-ketak, [
watak paaaaaaling penting sempena konvo], jalan dari car park, lintas jalan, sampai depan gate UKM, okay. saidamunira surrender. langsung tak ada keyakinan dengan kasut tersebut. lalu terus pakai kasut kesayangan waterbird lavender pearl chomchom. [seriousssss kasut tersebut patut mendapat kasih sayang lebih tahu?]

emm convo yang sangat gebon, tapi macam entah apa-apa lah bukan. kerana macam sangat tidak vogue langsung [
according to pengomelan ibu bapa saya yang mendakwa convo ini langsung tak best compared to along's convocation dulu]. kenapakah sambil mengambil scroll orkestra boleh main lagu madu tiga, bukan gamelan atau cak lempong yang sangat beristiadat yang boleh buat saya rasa terharu berjurai air mata ke apa atas kejayaan dapat ijazah. ceh over. eh, sorry sorry, telah membebel. okay, stop dah. pergi tengok gambarlah.

oh tahu kan? ini adalah ibu bapa tunggak kejayaan.

ini keluarga yang ada pada hari kejadian. shot by ahli keluarga yang turut serta, abang It.

saddiq & fafa, cikeni & cikme, daiki & miki, dan errrr.......
[
anda boleh fill in the blank :D]
okay, boleh focus, siapa yang tak ada sejambak bunga di tangan?
keh keh, budak itu memang extraordinary.
[
encik cessna kata bunga macam do not suit me, makan lebih sesuai. ;p]

focus focus, sekali lagi jadi watak gebon sampai Miki kena menghulurkan kasih sayang. see.

sesi baling-baling gebon yang tak berapa jadi.
takyah kesian lah, kami dah cuba sedaya upaya. uh.

ex-classmate 5 Ibnu Sina dekat smkAp
saya, eni & ita

oh kepada kawan-kawan diet, kenapakah anda semua balik awal sangat lah? haish. telah terpisah dengan mereka semua sebaik sahaja keluar dari DECTAR. gambar bersama mereka tak ada pulak. makin berasa kasihan dengan diri sendiri. gambar dengan kawan-kawan diet semua tak ada sebab masa tu camera dekat ayah. [wuwuwu sangat rasa rugi lah]

watak gebon di sana-sini.
weeee sangat thank you sebab men-celebrate secara makan-makan.
saya sangat suuuuka. :D

dah balik pergi rumah Adam dulu.
Adam pun kena pakai jubah Makyang chom.

* * * * *

sesi acknowledgement.

make-up by along.
di samping itu, kakak mithali tersebut bagi saya sebijik cheese cake juga.
THANK YOU lah semua.
heheh.

sudah grad bukan bermakna dah boleh kawen, ok.

tak larat dah nak upload gambar. sekian dululah.

wink wink ~.^

11 comments:

adamafnan said...

mesti prasan cantik kan peh kono mekap?
wakakakaka

meo188 said...

wah adam!

huhuhuhu

misshood_sk said...

yela ida...ak kuar semua dah ilang...
ak sempat gamba ngan udeq, chin yet ngan dak2 nutri...
yg lain ntah mane2...
hukhukhukh..
sedey...

fee_da_fid said...

sgt cemburu sbb xde dlm gmbar...sy juga mengalami mslh kasut..xcaye tnye jannah...seb baik ad pin ajaib sponsored by fafa

idatazira said...

along:
ceh bilo maso ah pasan cantek.

madi:
wuwuwu.
puas kumencari gerangan sume org.
call punya call sume dah balik.
ceh.
xrock ah blk awal.
hehe

fida:
haa kamu pun blk awal juga kah?
ke amik gambar ngn ttteeeettt?
xde pon gambar ngan anda

nurulhuda said...

ehehehe.. aku plak rs best time kite amek scroll orchest yg main rancak sikit, jln pon cpat sket.. klu gamelan cam ngantuk jer..heheh.. marah parents ko tgk komen aku ni ida..uhuhu..

mikichann said...

aah..fid mmg ade mslh kasut.. tp tu spttnye bkn sbb utk beliau blk awal... alasan semata.. ahaks..

=p

tahniah la anda dh konvo..

idatazira said...

udeq:
cm xtacing ah lagu die.
hehe

miki:
eh taniahla anda juga,
hee.
tula, alasan je org2 blk awal 2, org nak amik gamba pon xsempat

meo:
adam chom

fee_da_fid said...

eh btol la..mmg ad hal.korang sume pn ak dh xjumpe..cmnoo?

SyAhiRah LaLAla said...

congratulations dear.
sori tak dpt dtg sbb ada prog. kt fakulti. menjadi facilitator. isk.
semester ini sgt menyesakkan :(
bila mahu berjumpa sempena convocation ni? ;) rindu dh ni.

idatazira said...

syera:
aik, sejak bilakah rajin menjadi faci?
whooaa
;p

er, rindu2.
tp asyik xbekesempatan jek.
;(

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.