The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, August 27, 2009

rendang daging

.
.
.
.

saya dah pulih dari gebon. saya gebon sebab we [
encik Cessna & I] were planning to go to UKM Bangi petang ini. mahu buat macam-macam benda. pulangkan jubah konvo, ambil skrol dan submit GRA form [attention, GRA bukan O okay]. encik Cessna currently sangat sibuk. maka, tiba-tiba encik Cessna could not make it today. tapi adakah kamu tahu UKM Bangi itu besar dan saya boleh lost seorang diri di sana walaupun dengan arah tuju. okay. jangan merungut, jangan gebon. masalah selesai. esok boleh pergi dengan Islami darling. tengok tengok tengok. kawan memang penting dalam kehidupan.


marilah berkongsi sedikit.

silalah amalkan sahur. especially untuk kamu yang berniat mahu turunkan berat badan supaya kelihatan anggun jelita [
supposely kena niat jadi turunkan berat badan untuk menjadi sihat bergaya, lagi cool]. kalau tak sahur, kadar metabolisma akan makin turun, bila turun, maka energy kamu akan di-conserve.

eh rasa macam tak best nak taip benda-benda diet macam ini. maka tak mahu teruskan lagi.

oklah. eh lupa nak bagitahu. petang ini berniat memasak rendang daging. sekali lagi ditujukan kepada fida. jom masak rendang daging petang ni. heh heh.

* * * *

cancel berbuka puasa bersama, maka berpura-puralah gembira
eh, saya gembira lah sebab boleh masak rendang daging.
weee
[shot by camera hebat masa 2nd year dulu, sikit pun tak rasa bersalah main-main dekat klcc]

wink wink ~.^

7 comments:

mikichann said...

xthn ah tgk gmbr cumil tersebut.. ekekee...

nk merawat hati yg rawan ar tu... ltk gmbr comel..tetttt

nueeunlimited said...

eh x kono maghah ko posing2 maut kek situ ha??!!!
gebon tol la kamu berdua...
kaki encik cessna tergantung ke tuh?? hehe...

meo188 said...

gebon?
gaban?
cipan?

apakah... ? huhuhu

nice song! sypk layan lagu kat blog nie

AFIF-SAN said...

gambar tu paling tahan tu..
poyos betol korang berdua..huh!!!

nurulhuda said...

mane gmba rendangnye tu? aku ingat ko da donload sume kat sini soto, begedil da bom ko n laksa.. di manekah?? eskem smlm juge..huhuhu

idatazira said...

miki:
hati yg rawan heh?
tulang rawan?
em kompius siyes ni kompius

kaklong:
heheh.
xpon.
budak2 comel xkan nak kono maghah lak.
ni baru 1 gambar ni.
byk lagi sbona eh.
;p heee

meo:
gebonlah.
ini semua lagu fevret i.

afif:
olo encik jeles eh?
apelak poyos.
kan chomel tu.

udeq:
gmba eskem smlm kt blog jannah.
gmb mknn pon sume kt blog jannah.
mls lak nk transfer.
eh rendang syokkk.
aku masak, jannah kasik gred A.
heheheheheheheh
da buleh kawen.
;p

mikichann said...

uiks... mn gmbr rondang yg A tu?? xamek eh?

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.