The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Friday, August 21, 2009

welcome Ramadhan

mari mengeblog dengan penuh keriangan. riang ria sempena Ramadhan. PEACE!!

1. kelas berganda-ganda sejak semalam. hari ini diumumkan on next tuesday ada midterm exam. EXAM exam exam. dah. taknak dengar.

2. udeq datang. pergi swimming dengan udeq dan jannah miki. ini kira macam sambutan sebelum Ramadhan menjelang. sebab tak tahu bilakah lagi boleh swimming. suit teletubbies memang dirindui lah.

PEACE sikit

ini udeq pulak PEACE!!!

berpura-pura menjadi ikan.
ikan PEACE kepada anda.

credited to jannah miki, ini kamera hebat beliau yang waterproof.
[tapi gambar beliau tak ada. wuwu]

3. petang kelas lagi. no comment. masih belum faham lesson tadi.

4. selepas kelas, meneruskan usaha gigih mencari kiub kayu untuk dibuat main dengan subjek-subjek research saya kelak. jannah miki penunjuk ke jalan ya
ng benar maka telah berjumpa kedai berkenaan. empat tong okeh kayu tersebut telah dibeli. only costs me RM 53.20.

beli empat tong, pakai cuma yang cube shapes.
super membazir.


5. kemudian pergi ke pasar membeli ayam dan sebagainya. ingin menempuh womanhood maka perlu berlatih dari sekarang.

6. pulang ke rah memasak tomyam campur. omai
god seperti di alam fantasi bukan? oh, saya sedikit pun tidak menipu anda. ini kenyataan okeh. saidamunira masak tomyam. tak caya sudah, pakwe kau dolah, ok dah jangan sambung lagi.

7. menyambut kedatangan Ramadhan dengan aktiviti-aktiviti berkaitan.

8. mengecat kiub kayu yang dibeli pada siang h
ari dengan girang. abaikan pembelajaran sempena midterm exam. mengecat kiub kayu lebih fun tahu.

girang sekali bermain cat. uh.

9. baiklah. syaitan kan sudah kena ikat, maka semua perlulah bergembira. Ramadhan makes me feel secure.



sekian laporan untuk hari ini. selamat menyambut Ramadhan.

wink wink ~.^

4 comments:

adamafnan said...

lobeh tu bg Adam yo..takdo la membazir..

mikichann said...

mggu depan xm.. jd.. sile la stadi.. setan dh diikat.. kalo malaaaaaaaasss... haa..

nurulhuda said...

wah gamba underwater da ade..hehe besh2!! tunggu pas raye la weh br start swimming balik.. sut teletubbies pon kena pose gak.. hehe

idatazira said...

adam:
ha buleh kot kidnap bg adam.
tp adam musssti xtau maen lagi.

miki:
aik.
wuiyo silela sile.
hehe.
xlarat ah nk study, pose..
;p

udeq:
ui pas raye kn swimming sbb nnt msti gomok pas raye.
hehe
time to tubby bye bye :(

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.