The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, August 29, 2009

tribute to rendang daging

baiklah semua. nak sangat gambar rendang. ini gambar rendang daging yang saidamunira masak. no editing, bukan fake ini sangat real punya gambar ok. PEACE!!

rendang daging kebabom ajaib

rasa dia macam rasa rendang daging lah. tapi tak macam rendang emak masak. sebab emak masak rendang warna hitam.

ini kenyataan. saya pun macam tak percaya pada hari kejadian saya masak rendang ini dan rasa dia memang rasa rendang daging. sikit pun tak ada rasa macam rendang cap Brahim's. maknanya rasa dia real sebab Mikichann tolong tumbukkan bawang, halia, serai dan cili padi dengan super gigih.

actually sangat tak tahu apa dah jadi dengan diri sendiri. tiba-tiba rasa macam dapat kuasa ajaib memasak. maka tak lama lagi mungkin boleh kawen dah. bila masak selalu sangat berniat biar terlebih garam, sebab orang cakap kalau masak dengan garam overdose, dah nak kawen. hoh. ok tak tak saya tipu je. em em garam kena secukup rasa.

baiklah. sila tatap gambar rendang tersebut. siryes tak tipu. saidamunira masak rendang daging hari tu. haha. rendang ni dah habis.

wink wink ~.^

5 comments:

meo188 said...

trase nk gigi skrin komputer nie....

nueeunlimited said...

wui.. ado lotak daun limau purut ke tuh??? nmpk ado daun2 tuh..
kalo ltk daun itew mmg best.. wangi jek..

nurulhuda said...

aduh.. rendang yg aku terlepas sbb da blk umah.. huk3 nmpak sedap tuh.. mm mmg da bole kawen pon.. [tggu raye..keh3]

mikichan said...

hakhak.. nk kne gelak bile membaca komen udeq..tp mmg dh bole kawen ponn.. tettt

siyes BEST!!

idatazira said...

meo:
silela gigit.
tade hal.
haha

kaklong:
aah.
sbb daun 2 boli 50 sen pon xabeh2 pakai.
tu yang sumo pon nak lotak daun tu

udeq:
uish bkn nmpk je sedap heh.
;p
wuwuwu tunggu raye thn dpn jela

miki:
ttteeettt.
kate dpt A.
haha.
xtau apesal magis sgt dia boleh jd sedap.
;p

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.