The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, August 11, 2009

kucing emak

kucing ini bernama apa entah. mungkin bernama tam-tam. ciktam pun boleh. emak panggil hitam. tapi bila emak hantar ke pet clinic, nama dia jadi black. em, kadang-kadang saya panggil saleema sebab kucing sabrina the teenage witch macam ini nama saleem. saleema sebab beliau female, paham?

saleema bernasib malang. sejak kecil dipisahkan dengan ibu. emak ambil saleema dekat rumah kawan beliau yang berkongsi adjektif yang sama dengan saleema ie hitam. hahaha. [tak apa, cikgu hang lekuk tak baca blog]. beliau berpindah secara adik-beradik, tapi adiknya boobu telah mati dibunuh kucing penjahat jiran.

eh eh eh malas ah nak cerita pasal kucing. saya tak ada hobi membela kucing lah. ini kucing emak. cuma nak tunjuk kulit separuh botak saleema eh taknak panggil saleema lagi lah sebab tiba-tiba teringat budak AF nama saleema yang tak best tu. ok.

bulu ciktam kena cukur sebab ciktam underwent surgery. keh keh keh. abang vet sudah kasi mandul sama dia. malang sekali lagi beliau.

actually ciktam ni cerita last two weeks yang lambat update.

minggu lepas emak hantar cikbelang@haron pulak masuk hospital. sebab cikbelang@haron kena sakit batu karang. untuk pengetahuan umum, ada satu jenama makanan kucing yang famous, famous sangat, famouuussss,, I bet tanya apa jenama makanan kucing yang kamu tahu, mesti akan ada jawapan jenama makanan kucing tersebut lah. tapi tak boleh bagitahu sini. nanti saya kena saman ke apa, tak pasal kena lari ke luar negara tapi tak lepas sebab PTPTN belum bayar.

eh eh attention. pulang ke pangkal jalan. makanan kucing tersebut boleh buat kucing kena batu karang, tahu?

emak mendapati simptom-simptom yang dialami oleh Kitty our late kucing yang dah mati adalah sama dengan yang dialami cikbelang@haron [kalau mahu tahu jenama makanan tersebut, inbox me.]

ok. dah. takboleh cerita panjang. ayah pesan dekat saya supaya sayang semua kucing di rumah. tapi belum rasa mampu mahu curahkan kasih sayang sebab ciktam ni gedik manja suka hisap-hisap selimut saya, bantal saya, even baju saya. goli den.

dah. tekanan tak entri panjang?

wink wink ~.^

5 comments:

miSs pickYeater said...

hehe..ida, cam kucing aku..
aku pnggil dia si tam, tam tam..n ape2 tam lg lah..si tam aku tu sgt grg tau..tp dia la tmpt aku gurau2 skrg..huahuahua

nueeunlimited said...

I know la the name of the cat's food. My cat oso mkn the mknn b4 this. Seb baik tucen itew cpt diselamatkan.. walopon mhl ubtnye tp berbaloi. Die sehat n ceria...
Jgn nyesal anto kucen g berobat. Jgn nnt mak kamu nyesal ats kematian kucen lagik.ekekeke....

meo188 said...

tringin nk smack down kucing nie....

idatazira said...

huda:
kucing hitam mmg sesuai bg name itam je ke?
xleh ke bg nm glamer sket?
hehe

kaklong:
ttteeett.
boikot ah mknn kucing tu

meo:
yey smack down lagik.
i smack down u juga, boleh?
kekeke

Anonymous said...

err..nak taw bley!? brand pe tuh? huhu..

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.