The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, August 25, 2009

selasa yang dijanjikan

assalamualaikum.

seperti yang dijanjikan, hari ini ada exam. tahukah kamu exam pagi tadi sangat @&%*&%$#@ ttettt ttteettt.

--siaran tergendala--



ok. pulih.

hari ini adalah kali kedua saya berasa emm.. rasa apa hah. tiba-tiba tak tahu mahu describe bagaimana lah. yeah, blur. like you dont know saja. wanita ini eh gadis ini sering saja blur.[encik Cessna kata, saya bukan wanita lagi. saya gadis. weewit. ;p] tapi degil tetap nak update blog.

gadis ini berasa teruja setelah pergi ke pasar membeli barang-barang dapur bersama Mikichann selepas exam tadi. [dahsyat ah terapi release tension pergi pasar you] bertambah teruja selepas merebus kentang sebentar tadi. menu berbuka kami hari ini ialah soto da bomb bersama begedil super da bomb. kejap lagi kita buat begedil sama-sama ok. [fida, anggaplah I tujukan ucapan ni buat you seorang. heh heh.].


akhir kata, saya mahu tanya kamu soalan.

"Does Mc Donald's or Burger King makes better burger?."

[
ini ada dalam soalan exam tadi, anda rasa? saya rasa, jawapan dia Carls Jr. instead of buat t-test, apa kata kita buat ANOVA pula] sungguh tak patut bukan? sampai hati buat research question macam ini masa bulan puasa. haih.

apalah punya akhir kata. sekian. take care, banyakkan minum air, kalau tak nanti bibir pecah macam bibir saya. bye.

wink wink ~.^

4 comments:

fee_da_fid said...

terharu you!!!iye membuat begedil bersama2...

selamat menikmati soto ye kwn2 di rah.mkn ingt la insan keseorgn di sini.

soklan berbentuk apakah itu?

mikichann said...

uish.. keSEORANGan kah? tett...
baeklah.. kami akan sntiasa igt anda..
mggu depan kami nk masak rendang..wow...

eh..asal komen fid lak.. ida....

sgt la xbest soalan td..

tp, kte akn make sure.. begedil kte de bomb..

meo188 said...

syiknye main masak2... :p

idatazira said...

fida:
soalan berbentuk burger kot.
fida, begedil ri2 siyeshly da bomb tahu.
meletop letop ;p
[hiperbola eh]

miki:
bkn mgu dpn msk rndg.
hari khamis ni mari masak rendang daging, mkn bersama ns himpit.
hoho
miki, kite pektis slalu, nnt boleh cpt kawen.
;p

meo:
kami xmain2 pon.
kami masak betol2 lah

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.