The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, September 12, 2009

kek batik kasih sayang


gadis ini memang suka main depan cermin tandas dan mengambil gambar sendiri kemudian sangat bangga bila nampak kurus begini
yesyesyes
self obsession sangat bila kelihatan kurus begini
hahaha

errr gadis ini buat kek batik kasih sayang semalam.
kasih sayang berciri kek batik bukan untuk encik Cessna ok, malah untuk Mikichann dan Apai

berbalik kepada topik asal, em sebenarnya nak letak gambar kek batik, tapi sebab gambar tu macam takbest so takyah letak sini. nanti kamu berpemikiran serong kata kek tersebut tak sedap, padahal kamu judge kek tersebut dari segi rupa paras beliau saja. padahal lagi kek batik buatan kasih sayang saya semalam memang rupa kek batiklah. tapi sebab kamera tak pandai ambil gambar [see, langsung takmau mengaku beliau sendiri yang tak pandai ambil gambar ceh] jadi putus asa dan tak ingin letak gambar dekat sini.

resipi kek batik kasih sayang:

1/3 ketul buttercup
berapa sudu makan tah MILO sihat dan kuat [
6-7 sudu kot]
lagi sekali taktau berapa sudu tah susu pekat manis F&N [
4-5 sudu lah kot, entahlah]
1 biji telur [
serius ni 1 biji, ini memang ingat]
air sikit
biskut marie 1 tupperware berbentuk kuboid yang ~2 inci tinggi [
adik beradik bekas taufufa]

cara-caranya:

cairkan butter
masukkan milo
kacau-kacau
kacau jangan gebon, memang dia berketul dan tak larut dalam butter
masukkan susu
kacau-kacau lagi
masukkan air sikit
kacau-kacau sebati
masukkan telur
kacau-kacau-kacau
masukkan biskut
kacau sampai rata
masukkan dalam bekas
sejukkan

dah. sikit je kek batik ni. boleh makan 3 orang saja.

ish kang tak letak gambar anda tak percaya pulak kan. baiklah baiklah. ini dia kek batik kasih sayang.

siryes gambar buruk

ok. nak, pergi buat sendiri.

wink wink ~.^

5 comments:

cik miki terharu said...

sgt terharu.. sbb bliau sgt buatkan kami kek batik.. siyes cik miki mmg nak. apth lg dgn keadaaan perut berkeroncong skrg.. tp lps mkn nasek jek.. cuma 1/2 bijik yg mmpu cik miki telan...

=)

to pemilik dodo :: mekasih ye

hannah zaharudin said...

cam sedap je..
pos sini skit..

meo188 said...

huhuhuhu... sadis je kek tue. :p

keep it up!

miSs pickYeater said...

ida aku taknak coment kek batik..sbb aku dah bosan isu kek batik ni..hee~
aku nak komen gambo ko tu..lawa seyh =)

idatazira said...

miki:
ceh tbe2 je dpt name "pemilik DODO" pulak dah.
haha
ksian dodo.
dahla hodoh.
pas2 pemilik dodo mcm terkena tempias.
xnak ah panggil camtu wuwuwuw

hannah:
yeaaayyy ada gak org kate cam sedap even gamba tu buruk.
hehe sedap jgkla ;p
tp xsampai tahap boleh pos sana sini heeeee

meo:
oh sadis eh?
okayyy will keep it up

huda:
hahahahahaha kembang idong ;p
tapi takde duit kecikla hudaaaaa ;p

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.