The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, September 29, 2009

selamat hari raya lagi

masih lagi nak ucapkan selamat hari raya dan dimaklumkan, saya tak ada mood nak buat kerja sekolah yang bersepah sana sini.


* * * *

esok plan mahu beraya dekat rah bersama rakan-rakan seciput tertinggal dekat ukm ni [yaaayyyyyy]

tadi dapat duit raya pakcik Karim bagi [double yaaayyyyy] - siryes dah buat muka malu-malu, tapi beliau tetap nak kasi nak buat cemana kan?

tadi atok dah discharged [triple yaaayyyyyy] - ini atok sob sob :(( atok sakit

* * * *

nak tido. yabedabedu selamat malam. siapa tak suka tidur dia abnormal.

sekali lagi diucapkan selamat hari raya wuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nak balik rumah sambung beraya lah :((

suddenly tersaiko sebab homesick. bye. takleh wink.

3 comments:

nurulhuda said...

mari beraye kecil2an hari ni.. yeay!!!

fee_da_fid said...

mesti korang rndu nk wt open house kn?

idatazira said...

udeq:
wuwuw akhirnya setel da sesi braya ala kadar kite.
walaupun makan nasik kepal.
hehe

fida:
rindu nak buat karipap skali, anda juga

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.