The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, September 13, 2009

lion king sob sob


ah goodie. sakit kepala ini serious. nak panadol nak panadol.

semalam keluar bersama kakak syera darling yang cantik. tapi tak ada gambar. baru tahu
Kuala Lumpur adalah kesayangan semua orang, to be specific, Jln TAR and Sogo. apasal hah semua orang pun nak pergi tempat ini time kami nak pergi dating bersama. saya tamak wo. saya nak pergi Jln TAR dan Sogo dengan tenang ceria gembira takyah ada orang ramai-ramai sangat ni. ramai sangat sampai manusia nak jalan pun jammed lah. kan tak cool. lain kali taknak pergi shopping tempat murah macam ini. kakak syera kata nanti kita pergi tempat mahal, lagi baik. hoh. bak duet sini kak. em hasil pun tak menggiurkan. cuma berjaya beli tudung untuk ke sekolah. maka, malam tadi telah terpengsan akibat penat.

setelah bangun, I watched The Lion King at youtube. oh skrip cerita itu memang hebat men-touching lah. [ada orang tu nangis tengok Lion King hahahaha ketawakan dia]. dulu masa kecil dan comel masa darjah 1 kan tak berapa paham pun. tapi sangat addicted sebab akan pasang video tapes disney ulang-ulang tah berapa kali tengok tah nak jugak tengok lagi. sampai sekarang pun nak jugak tengok lagi. sahlah memang dari dulu sampai sekarang gadis ini comel. hihihihihihi comelnyaaaaaa nak raya ni tambah lagi comel ni. ;p

ok, ini saat sadis tengok Simba anak raja membesar atas batang kayu balak bersama seekor najis busuk bernama Pumba dan meerkat manor bernama Timon


* * *

pepatah hari ini:

orang tamak selalu rugi bagai anjing dengan bayang-bayang.

orang pening memang macam ini puasa-puasa pun gila bayang.


dah tak paham dah ni. baguslah kalau beredar dulu.

wink wink ~.^

2 comments:

mikichann said...

gil bay seb?
keh keh keh..
bel buk pos sam2 keee...

meo188 said...

my favorite cartoon movie of all time :)

2nd, beauty and the beast kot... lgu2 best. huhuhu

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.