The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, September 16, 2009

riverside dan jala

jeng je jeng.

semalam buka puasa dekat restoren Riverside PWTC. best woo

ahli kumpulan ialah 4 gadis sopan
[
woh hiperbola lah]
Udeq, Ida, Mikichann & Apai

ini first round saja okeh.
roundsSsSs seterusnya terlalu kenikmatan makan takleh kacau.
ambil gambar apatah lagi.

Mikichann gadis paling sopan weewit.
perut beliau pun sopan, tak macam perut Saidamunira.
asyik mendambakan makanan tak kira di mana berada. PEACE!!


summary: kenyang sedap berkhasiat. focus utama adalah roti jala.

* * * * *

OK SEMUA DAH DAH MARI TUKAR TOPIK MENARIK

ini kari ayam dan roti Jalaan Kasih 4 orang gadis sopan [ehem] seperti yang tertera di atas
weewit lagi
clap clap clap

Udeq supervisor jala, Udeq ajar Saidamunira menjala dan lihatlah hasil penjala di atas.
hohoho
Mikichann pengkari ayam.
Apai pengkobis tapi tiada gambar pulak soriii

summary: kasih sayang membawa berkat. eceh tacing ;p


okay. jom tidur, dah penat.

wink wink ~.^

5 comments:

mikichann said...

hoho..
mikichan x kontrol sopan..
tapi hakikatnye..

kalo sumbat byk2.. nk menangis rs..
xmmpu!!

p/s : jgn ajk la mkn buffet.. hoho

fee_da_fid said...

sdh jek tgk muka miki..bakpe dh xmampu nk mkn ke?

korang skng mkn tmpt2 klas je ek...

miSs pickYeater said...

hampir xkenal tgk pic apai n udeq..
apai lg la lain..
tgk roti jala ingat kenangan kita budak2 diet menjala kat bazar ktsn dulu =)

nurulhuda said...

akhirnye sukse juge jalaan kite ye ida..hehehe.. alamak huda ko jgn la ckp xkenal aku kut2 sbb da mkn chubby, huhu i sensitip u.. almaklum pose ni asyik bufet je.. mkn2.. hoho

idatazira said...

miki:
patutla underweight.
hoh

fida:
2la miki.
die siap benti betenang.
dah benti betenang pon still xmampu menambah content perot lagi.
byr rm40, die mkn rm 10 je kot

huda:
haha.
ini mmg kesinambungan dpd roti jala diet kat bazar ktsan dulula ni.
mengimbau kenangan lama.
;p

udeq:
haaa 2la, dulu da penat2 jadi kurus ms jd catering dietitian.
skg dah join d club, lepak je,enriched dgn buffet sana sini,, haaa baik anda berhati-hati.
hehehe

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.