The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, September 3, 2009

september dah

telah mengambil masa yang sangat lama demi menafikan tugas membasuh baju. heh. tak perlulah berpemikiran serong. gadis ini serious bukan bangga malas basuh bajulah ok. baju itu dalam baldi bukan dalam mesin basuh automatik tekan tit tit kerja dah siap. so, kamu ada kesian kan gadis ini kalau membasuh baju waktu beliau berpuasa? [sesi gadis mengaku dirinya lemah tatkala berpuasa. tteett]

baiklah baiklah. sebenarnya kan, macam biasalah. sekarang kan memasak adalah suatu kebanggaan. di sini dengan betapa eksyennya nak bagitahu kamu semua, ini menu berbuka tadi:-

nasi minyak : I masak
gulai ayam : Miki masak
terung goreng berlada : I masak juga weewiitt weewit riaknya saidamunira ni, macamlah beliau masak sedap sangat tu. blah lah. nak muntah dah layan beliau asyik berlagak begini.
air cincau : Apai buat

oklah. untuk mengelakkan baju kecil hati sebab lambat dibasuh, maka saya berhenti buat kerja lagha ini.

btw, happy birthday kepada emak. eh walaupun gadis ini wish dekat sini dan emaknya tak baca, tapi nak jugak publish biar kamu semua tahu hari ini birthday emak saya. emak saya itu pun gebon juga macam anaknya. haha. eh lagi lagi, semalam pula birthday nabila adik saya yang selalu bajet cun tu. [tengok kakak beliau ini sangat prihatin dengan birthday adiknya walaupun berada di kejauhan]. baru 12 tahun, lagi 10 tahun kau tengoklah apa jadi dengan hidup kau ada tak miserable macam kaklang kau ni. [spesis kakak apalah macam ni, haha]

eh dah mungkir janji, kata nak berhenti tapi masih belum berhenti.

serious perlu berhenti. bye bye

wink wink ~.^

5 comments:

mikichan said...

knape xde gmbr koleksi mknan kite?? knape knape?

xthn ucapan besday utk adiq.. salah format ucapan tu..

meo188 said...

hepi besday makcik...

anka makcik sgt cute :)

meo188 said...

anak makcik sgt cute :p (slh ejaan td... huhuhu)

Katijah said...

1st skali, tahniah sudah rajin dan pandai memasak..

2ndly, nasik minyak tu macam nak bagi hint kat mak ko jek weh?? hehiks ;)

3rdly, sabar ye dik ye...sile take turn.. kih3.... :P

idatazira said...

miki:
aaaa malas nak upload gambar.

meo:
saya sangat setuju dangan kenyataan tersebut.
hehehehehe

kt:
1st- tq tq, ini latihan pre-marriage
2nd- heh. tade tade hint pon ni. saje je nk wat nc minyak, nk blaja
3rd- heeeee takpe je langkah bendul

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.