The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, February 9, 2010

Cessna's 24th

it was so tiring today, though it was a great day.

my Cessna gave an assignment today, which is MIG-29. so, as I reached home after great dinner, I straightly went wiki je. :D

now I knew. MIG-29 is a 4th-generation jet fighter aircraft designed in the Soviet Union for an air superiority role.

MIG-29

ok dah MIG-29. enough enough. ini bukan blog genre jenis-jenis kapal terbang.

you know, encik Cessna tu sangat suka birthday beliau yang ke-24 ini. eh dia suka betul, bukan sikit-sikit punya suka lah. I'm too glad that he was having that kind of happy. tapi, berdasarkan teori, kalau beliau happy, beliau makan banyak. ini membimbangkan bakal teman hidup. luckily beliau bergegas pulang selepas birthday celebration with his love ones [
ehem] for futsal. [which is good!]. beliau ada kesedaran:-

24 tahun>happy>makan banyak>perlu bersenam. [
ini baru betul bakal teman hidup dietitian. ececeh. sendiri tulis, sendiri macam geli. eu]

and this is the birthday boy [24-year-old BOY? macam spoil, bukan?] dengan bakal teman hidup, dan kenderaan beliau.

kalau tak suka tengok boleh beredar. bye. I love you, but I love Cessna more. -[ini tagline okeh. hehhe].

wink wink ~.^

5 comments:

nurulhuda said...

kek apekah yg terpilih??hihihi

idatazira said...

choc indulgence je 1 slice lak tu.
hehee.
xlarat dah nak makan mcm2 mlm td

miki said...

eh.. suruh org je.. kte bila lg nk meneruskn edisi bersenam ni.. badan makin besar ni.. uhu

pphoenix said...

argghhhh~~~
*syrinduencikmoshittamakajangantayanggambarmacam2padasayasekian*

idatazira said...

miki:
eh i xsuruh orang bersenam pun.
beliau yg ada kesedaran sendiri tao.
kite xde kesedaran dah minggu ni, asik mkn je pastu xgi jog,
ape nak jadi ni

farini:
olololo :D
nnt call encik moshitta guna skype eh.
jgn guna hempon plak.
pokai nnt ;p

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.