The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Friday, February 26, 2010

lagi entri untuk hari ini

[tengoklah. entah berapa ketul entri nak post dalam sehari.]

actually I was trying to read a journal, for the sake of my unfinished manuscript. tapi tapi tapi, I was just trying, not tring hard. argh. saya tak larat seriously macam nak terkeluar biji mata ni, even baru baca sikit. sebab tulisan tu bukan font kegemaran, saiz juga sungguh membencikan. kecik sangat, siapa suruh jimat kertas sangat pergi print multiple pages. ini adalah sangat tak wow, tahukah? justeru, saya takmau buat manuskrip hari ni. kalau tak, kejap lagi mata boikot saya, lepas tu dia nangis terus takmau stop. baiklah. jadi, lupakan manuskrip tersebut.

tapi lagi, membaca novel Breaking Dawn tu takda pulak feeling membencikan macam situasi tadi ye. em. ini disebabkan those wordings and everything sangat appealing to my eyes, brain and heart.

ini dah macam mengsia-siakan hujung minggu tak balik rumah ni. sebab tak buat pun manuskrip. kes berat ni.

ok. enough. salam maulidurrasul. btw, ada satu soalan. Rasulullah lahir tahun apa?

maka, jawapannya tahun GAJAH. see. gajah lagi. gajah memang popular lah. takleh lawan. hoho.

wink wink ~.^

3 comments:

meo188 said...

studi elok2...

fee_da_fid said...

soalan ulangan..
apsal ko xbalik umah???haha

idatazira said...

fida gedik.

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.