The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Friday, February 26, 2010

so far from home

lagi sekali.

hati tersedih sekali gara-gara homesick. :( tak cukup. :(( pun tak cukup.

you know, saidamunira jarang sekali menjadi positif ketika keseorangan. everything is upside down when she is alone.

maka, sekarang telah letak lagu Once In Every Lifetime dekat bawah sana. supaya setiap kali buka blog ini, boleh feeling lebih. sebab lagu tersebut ada words "so far from home". [padahal Semerbok dengan KL bukan so far kalau compare dengan Auckland, bukan?] kalau anda takmau dengar tekan stop, okay. sikit pun tak paksa anda dengarlah.

tahukah hari ini telah mendengar lagu ini saja sehingga sekarang. berapa kali entah. this is typical saidamunira.

sambil mendengar lagu ini, saya teringin nak menunggang naga balik rumah. okay sebelum fantasi bergerak lebih jauh, saya ucapkan bye bye.

sekian.

2 comments:

nurulhuda said...

a jgn sedih2, esok & lusa kan kita nak bergembira!!!!!!!!

idatazira said...

macam sedih jugak :(
kalaulah ade nage, boleh aku blk gumah jap

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.