The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, February 25, 2010

urgh.

As human and weak, the only thing I'd been able to do was keep going. Endure. Survive.

Nak jadi werewolf perempuan lah. sebab macam gagah. tapi sikit pun tak ayu. hmm. lepas tu kena get ready tukar-tukar dari human pergi jadi werewolf. em. tapi werewolf tak pakai pakaian okay. so, cancel lah, sebab macam susah je, fitting room bukan ada di mana-mana bukan?

kalau jadi vampire perempuan, macam Rosalie blondie, immortal. beautiful. bijak sangat sebab entah berapa tahun boleh pergi sekolah, belajar benda sama beratus-ratus tahun. takyah buat master. tapi bijak sepanjang masa. hoh. tapi, jadi perempuan batu, tak boleh dapat baby lah. hm.

jadi little mermaid. [oh little? you can judge. by yourself.] taknak. encik Cessna mesti tak bagi. little mermaid seksi.

masuk power rangers pulak lah. hm. takda power ranger oren lah. pilihan yang ada cuma kuning. olo. power ranger kuning tu sikit pun tak gagah. kena tembak dengan raksasa je dah goyang-goyang. tapi best lah, sebab ada pistol magic. tak boleh tembak raksasa pun, boleh guna buat tembak kera yang datang makan buah jambu dekat belakang rumah tu.

okay. semua tak best. sebenarnya sekarang saya rasa macam nak jadi isteri. aduh. tak. [takde idea nak jadi apa.]

bye.

taknak wink.

3 comments:

nurulhuda said...

lek dlu.. jd isteri yg berMsc lah!! hihi.. keep going guys!! no matter how hard just face it all, masa aku pun akan tiba 9 bln dr sekarang (InsyaAllah).. u can do it!!!! yeah!! :)

mikichann said...

9 bulan?
mcm cukup bulan nk bsalin je... ahaksss..
=p
ida... power rangers la.. pkaian dia blh wat g swimim

nurulhuda said...

cik miki: lg 9 bln, lahir as baby Msc..hihi

uih lamanya tak swimming..rinduuuu..

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.