The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, February 21, 2010

friday, saturday, sunday

begini. [eh tetiba.?]

FRYday:

1. I went to HUKM with Udeq. [
big thanks for the ride]. oh. isi penting ialah, I met someone special. [ehem ;p] macam terlupa nak bernafas sebab adrenalin melimpah ruah secara banyak dalam badan. kalau tak banyak, dia tak lah melimpah ruah. Udeq saksi kejadian. haha serius sangat saidamunira terus gebon sampai kena stop bercakap sebab nak tarik nafas. err. [but no worries eh my Cessna. old friend, old memories.]

2. then, went to Sogo sampai lupa nak bekerja. walau bagaimana pun, saya terselamat daripada membeli belah.

3. ini yang paling seronok - berjanji temu dengan encik Cessna. kami tak sehati, sebab kami bukan kembar siam. tapi kami sejiwa. [
argh]. kami terpakai sedondon okay. TER. tahukah "TER" itu is not planned? kejadian macam ini dah banyak kali berlaku. jadi, kami memang sangat berbangga dengan pencapaian masing-masing. hehehh. ;p

bulat kecil bulat kecil. anda bulat besar. yes.

saya sangat suka makan dengan encik Cessna sebab tak perlu merebut udang.

4. it was seriously FRY day.

Saturday:

sibuk sibuk sibuk sampai tak boleh tulis word selain sibuk.

Sunday:

kenduri doa selamat angah & aqiqah baby Jijie, adik Jamila, sepupu kami. gambar, lain kali. sebab episod kali ini macam nak letak gambar pasangan tak sehati tapi sejiwa tersebut saja. haha.

sekian. nak tengok Merlin.

wink wink ~.^

4 comments:

nurulhuda said...

panjang sungguh umur org yg dijumpai itu kan!! hihi.. eh kenapa anda sibuk saturday?? manuskrip eah???? gud2!!! :P

fee_da_fid said...

ape yg sedondonnya???

miki said...

owh.. baju mereka warna merah. oho..
gembira dgn pencapaian anda... TER adalah penting

idatazira said...

udeq:
eh tade manuskrip2 kot.
huh, orang tersebut mmg pjg gile umur la tu.
bedebar aku.
;p

fida:
baju aku kale merah.
tu mase aku tgh sopan, sbb button akunye cardigan tu.
sekian harap maklum.

miki:
eh kenapa anda pun gembira?
oho, mentang2 dah happily ever after semule.
sy pon gembira dgn pencapaian anda jugak! :D

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.