The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Monday, February 15, 2010

fifteen.

ada sesuatu dalam kepala yang mengganggu. tapi dia bukan macam ketumbuhan otak tu. bukan. tak ingin yang itu pun.

I'm not saying that it is worse than brain tumor, of course not [sebab sejak bila saya pernah rasa brain tumor? so memang it is better than brain tumor lah ni, walaupun macam teruk juga.] well, gadis ini sangat suka buat statement kurang keyakinan, as well as gedik that I can choke myself. eii. kenapa sekarang sangat emo, entahlah.

the case:

my brain keeps wandering around. still can't even find the cell or neuron which is needed to make a decision.

I'd love to be in denial phase. unfortunately, that DENIAL would hurt a heart. or maybe more than one heart. [heart, hati. bukan jantung okay]

you know, sometimes I'd LOVE to invent my own novel inside my brain, too.

p/s:
actually I am fine, don't worry about me eh. ;p [in case kawan-kawan yang caring risaukan saya, hee ;p] - bajet hot, macam semua orang care dia. hehhe.

wink wink ~.^

8 comments:

ijad said...

citer yang menarik...

meo188 said...

erm... mengantuknye

fee_da_fid said...

ko nk cite sal ape sbnrnya?

pphoenix said...

sy tau pasal ape :D

idatazira said...

ijad:
TERIMAKAsih kerana membaca.

meo:
ngantuk pegi carik bantal, toksah carik blog kot.

fida:
dah agak dah, ko mst caring kat aku.
;p
anda jauh,cemana nak cite.

farini:
tttteeeettt
hoho.
olo farini tau keeeee :"p

nurulhuda said...

ape kaitan ngan fifteen tu?? konpius da ni..huhu..

idatazira said...

emm.
sebab harini 15hb.
heehhhe ;p

mikichann said...

opss...
tertinggal gosip..

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.