The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, March 20, 2010

komplen

tadaa

yesterday we had dinner at Hang Li Po. kedai tersebut sangat cantik sehingga saidamunira menjadi jakun dan negrito. tetapi makanannya sangat limited menyebabkan saya terpaksa makan nasik ayam+air+desert= RM10. lepas tu komplen tak kenyang. er, tapi saya baca bismilah, tahu.

semalam encik Cessna komplen tudung saya. ternyata cantik di mata sendiri tak cantik di mata beliau. oh tak. beliau tak kata tak cantik pun lah, tapi beliau bertindak sebagai perunding imej dan menyarankan saya pakai tudung plain saja. okay. lain kalilah pakai plain. hm. plain boring.

sekian. ternyata entri ini memang lagha.

wink wink ~.^

3 comments:

humairah_pinky said...

pastu keputusan nya??
nak pakai yg plain ke tak? ak mcm confuse dgn pendirian ko (pesal skema semcm ayt aku ni?? confuse sekali lagi. )

fee_da_fid said...

tp mmg tepat la. tdg bercorak mcm xsuit je ngan ko...better change..haha suke2 je jd pkr perunding imej kedua

idatazira said...

aida:
olo, anda kan memang skema kot.
bukan sekadar ayat, orgnye pon same, skema ;p weks.
keputusannye, aku pakai jugak bile aku rase nak pakai.
sekian

fida:
wuu xsuit plak dah.
woh tak kire, nak pakai gak.
hooho

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.