The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Monday, March 1, 2010

saya.bad.mood

hola people. como es ta. sih. muchas gracias. tetiba.

saidamunira belum makan nasi lagi hari ini. amazing no?

mari buat diet recall sikit. pagi ini pukul 7.10 am I ate my breakfast, roti garlic cheese yang dibayar oleh Farini semalam. [Farini, thanks :D, saya hutang KFC, lepas ni kalau jumpa jangan belanja saya lagi, please.] roti itu memang terlalu berharga. sebab ia sumber tenaga saya sampai pukul 3+ petang.

* * *
eh saya dah makan nasik dekat Hales Kitchen.

life is hard. kalau kuat membebel, life akan jadi harder. kalau jadi attention seeker, tambah harder lagi. kalau nak mensuruh orang buat itu ini, tambah lagi harder. jadi, jangan banyak cakap. kalau jadi selfish pun tak bagus. unless nak hidup mati sendiri.

em. anyway, hidup sekarang ni macam lebih thrill. walaupun saya teringin sangat nak kehidupan dihiasi dengan membaca komik sincan dan boleh terguling-guling dekat sofa, tapi saya rasa kehidupan itu pun memerlukan pendapatan. di mana, kalau nak beli komik sincan, kena ada duit. sebijik komik, RM 4.90. jadi, kalau nak beli koleksi komik sincan, it costs you a lot too.

mari kita beredar.

one more thing. mind you. I am bullet proof.

ok bye.

4 comments:

fee_da_fid said...

sgt berjasa roti garlic tu smpai leh thn kol 3 tuu...

pphoenix said...

eh eh
jgn bli
pegi jd ahli kedai sewa komik
bleh bc komik dengan harga lima posen sajer

oh roti garlic smpi pukul tiga memang memberangsangkan
semalam pesakit ini makan sandwich dunkin dan megi sajer
padahal duduk kat msia yg penuh makanan tapi kurang kasih sayang
sebab kasih sayang ada di korea
eh(?)

idatazira said...

fida:
lepas kol 3 sy hanye makan fereo rocher sebijik.
balik RAH pkl 6.45pm menggelupur lapar, singgah kedai bawah beli roti krim coklat. masih tak cukup, terus buat cekodok dgn sangat cepat, pastu rindu kat ko yg rajin watkan cekodok :(.
[aku blk lambat bukan sbb komitmen kerje, tapi aku terperangkap dlm hujan lebat :( petir sabung menyabung macam nak menangis aku kat fac sorang2. :( sob sob]
eh panjangnye.
besela, tgh emo.

farini:
jgn teruskan amalan pemakanan macam tu.
nnt kurus sangat baju kawen longgar, nmpk mcm baju pinjam.
ayokk.
olo, kalau sewa takleh jadi simpan.
dpt bace je, tak dpt buat collection haa.

fee_da_fid said...

hoho...ak kn dh turunkan resepi wt cekodok yg best, ko dh rjn kn wt cekodok..bgs. ak plak kt sini jrg wt cekodok...xde geng yg passion with cekodok mcm kita berdua...

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.