The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, March 11, 2010

malam Jumaat

You stop, I start.

here I go again. in blogsphere. eh assalamualaikum. macam tak sopan kalau buat entri tak bangi salam lah.

hari ini hypotension lagi. 98/48 mmHg. sungguh menjengkelkan. kalau jadi wanita mengandung sekarang dah tergolek-golek pengsan kot. [nasib baiklah belum kahwin, bukan?]

I have goose bumps. on middle finger and thigh. swelling too. and I do not even know, when and how I got those. hmpph.

malam ini malam Jumaat. tahukah malam Jumaat adalah malam mencuci pakaian. sebab esok nak balik rumah. yaay. other activities? nil. yes, nil. serious ni.

today was a history. saya telah membuat lab work. alone. by myself. lipid hydroperoxide analysis. and funny thing was, my labwork FAILED. keh keh. I told you, saya takda bakat buat kerja makmal, sebab saya suka memasak je. [tetiba tak malu mengaku berbakat memasak ;p]. oh oh, seriously tak felt guilty lah. rasa bangga sebab buat sangat excited woh, tapi tak jadi. haha. I think, plasma tersebut telah terlebih centrifuged kot. hancur habis protein layer dalam eppendorf tubes tersebut. em, maka saya mahu menujukan serangkap pantun:-

buah cempedak di luar pagar,
ambil galah tolong jolokkan;
saya budak baru belajar,
kalau salah tolong tunjukkan.

ok dah habis. bye. malam Jumaat nak basuh baju. takda aktiviti lain. sekian.

wink wink ~.^

2 comments:

mikichann said...

aik.. selama ni xde la smua entry ada bg salam.. kehkeh..

2) dkt thigh? asal x tau pun.. hua hua hua..

3) siyes mcm nk kuat2 ms bace ni

nurulhuda said...

berbakat masak cekodok! indeed!! adui lapar cekodok ida..hihi..

jari ngan thigh tu kene geget antu ek?? hihi

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.