The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, March 17, 2010

wishlist: Alice Cullen

dilemma. nak pakai baju apa entah esok. hm. hmmp. hmmmph. hmmmphew. what?

I am now in green old t-shirt, black old jeans and light gray blazer. rehearsal for tomorrow's dressing. in handling a group of patients in HUKM. alone. so, I have to look professional and convincing. yet, formality is not my preference. hmmph again.

Udeq suggested pakai blazer ni. tapi I think I look thick woooo. alias fat. benci lah.

kalau Alice Cullen adalah perunding imej saya, mestilah saya tak akan ada dilemma macam ini. masalah-masalah picisan berkenaan baju dan imej adalah bukan masalah. [eh apa ni apa ni? lost.] Alice Cullens tak bagi pakai baju sama walau dua kali. semua baju boleh pakai sekali saja, lepas tu kita buang dan pakai baju lain pula.

maka, I want Alice Cullen. please. and Alice in Wonderland too.


em. I need to have beauty sleep sebab esok dan days ahead perlu lebih cantik supaya di mata encik Cessna saya seorang saja yang cantik. [
ada rasa gag reflex? ops sorry. pergilah ke tandas untuk muntah.] .I mean it. lelaki dilarang memandang wanita lain selain isteri sendiri okay.[ -----> erk?]

okay okay tak tak. saya belum kahwin, jadi encik Cessna pun tak boleh pandang saya secara berlebihan. woo bajetlah. sebelum topik menjadi lebih getis, saya undur diri dulu. sleeping beauty on the way.

wink wink ~.^

3 comments:

mikichann said...

tersangkut dgn baju ijau+blazer hmpir sejam kot.. oho..
=P

cantik itu subjektif..ahaks

nurulhuda said...

akhirnya pakai bj pe td? for them to trust u, u should dress formally w/pun agak2 bkn jiwa..hihi

idatazira said...

akhirnye memakai baju putih cupcake ritu dgn inner.
dan diformalkan dgn blazer :D
dan jeans skema kale itam solid.
siyes rase skempos

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.