The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Friday, March 19, 2010

this and this and this

hi people. I am home. am now blogging and wearing my new crocs as well. [fuuuuuu ;p bau kedai ok]. I think MikiJajan understands well why I am wearing this.

oh tetapi, macam biasa. kasut tersebut ketat bagi kaki kanan. hari tu masa beli segan nak bagitau Undang yang kaki saya extraordinary [
tapi emak kata kaki saya cacat]. well, extraordinary kan. my right foot is one size larger. maka, sangat redha. what to do.

oh. nak bagitahu sesuatu. tahukah once upon a time, saidamunira loves traffic jammed. sebab boleh tidur dalam kereta. tetapi, sekarang traffic jam tersebut adalah masalah besar seorang pemandu comel ini sebab sangat mengantuk kalau traffic jammed. ditambah lagi kalau memandu dengan kelajuan 90km/j di lebuhraya juga sangat boleh blah. bagai orang mengantuk tapi terpaksa memandu sebab tak boleh tidur, nanti siapa nak memandu lah? tapi takpa. memandu macam best juga.

oh oh. lagi satu, previously, kereta kenari emak yang saya pinjam tersebut bernama Ardi. tapi, hari ini encik Cessna dah tukar nama dia jadi Scarlet. saya tak komen apa-apa dengan nama tersebut tadi. sebab rasa macam best juga. tapi sekarang, terfikir juga Scarlet tu kan jenama pakaian dalam wanita juga. so cemana ni?


baiklah semua. kali ini nak letak sedikit gambar wedding kaklong. tiga ketul dikira cukup setakat ini sebab saya nak mandi. later letak lagi kalau rajin.

gadis yang belum kahwin itu kelihatan lebar sekali, bukan?

ini wanita yang melayan anaknya akhirnya bertukar menjadi singa sebab Adam dah mengantuk kot

ini the Paklong's family

ok bye. saya pergi mandi dengan sabun Shokubutsu dulu. dan akan membuka Crocs ini sekarang juga.

wink wink ~.^

5 comments:

nurulhuda said...

yep, scarlet tu jenama undies..huhu.. Memey!! Memey!! hahahahah :P

Jajan said...

Mgkin ptt bg Nama apin je kot.. Hoho.. Phm sgt keadaan memakai brgbaru.. Seb bail x bli tiap hari.. Oho

nueeunlimited said...

wooohooo... crocs tuh ayah ko da tnjk maso klong g bertandang aritu. hehe..
suko la gamba yg last tuh. tapi slek tol la bdk 2 oghang tuh x pki bju melayu full lak. haiiyooo...

gambo no.2 tuh mmg sgt klaka la.. sgt la SINGA. wakakakakah....

fee_da_fid said...

aik perlu ke berblogging pakai crocs???mcm xperlu je even brg baru kn

idatazira said...

udeq:
memey tu mcm memey suhaiza ah.
I dont like.
aku nak bg die name ScarlieRenesmee.
so, nickname die scarlet ;p

jajan:
Apin?
mcm ayah pin je, takmo.
bapak ajaran sesat.
uuu my habit, ade brg baru kene bg ksh syg lebih kat brg tesebut okeh :D

kaklong:
tahhe.
pehtu duduk cam pengganas dopan pelamin.
heehe kiut kan boyo ida ;p

fida:
ele, ko jeles.
ko keperluan crocs malindi berry da dpt blom?
pegi belila cepat

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.