The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, March 3, 2010

si lelaki-lelaki comel di hati

disebabkan recently macam sangat boleh blah dengan kehidupan student yang menjengkelkan, I have decided not to babble much about those miserable things today. at least for today. lepas ini mungkin kita boleh cari masa lain untuk membebel tentang kehidupan yang sukar tersebut. btw, saya tahu, kalau saya bebel banyak mana pun, itu ini pun susah, dengan membebel ia tetap tidak memudahkan. jadi marilah kita melihat gambar lelaki-lelaki comel hari ini.

ini Jijie. adik Jamila (cousin) masa baru lahir.
see, lelaki macho tidur. serious macho lah bukan?

lelaki comel yang ini pula sedang tengok tv.
Adam, tangan tu takyah kot buat macam tu

sebelah kanan tu male ladybird.
comel kan?

lelaki yang ini memang comel tak kira macam mana pun.
sebab kalau dengan lelaki ini saya memang bias ;p

ok. finish. lelaki yang baca entri ini pun dikira comel. tak kira siapa. [
jaga hati] tapi yang comel di hati saya cuma yang tersebut di atas saja.

sekian terima kasih.

wink wink ~.^

2 comments:

mikichannnnn said...

Pergh hebatlh.. En.johari xde lak ek. Oho

fee_da_fid said...

comel lelaki2 di atas...insan terpilih je ni...

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.