The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Monday, March 8, 2010

a matter of hurt. bukan heart.

"I'd rather hurt than feel nothing".

that was Athirah's status on her YM few weeks ago. tapi tapi tapi, kalau saidamunira, beliau takmau macam tu, tahu. kenapa meminta untuk that hurt feelings eh? bukankah itu perasaan yang berbaur sengsara?

recently, my adrenaline-spiked blood membuatkan kehidupan berasa macam sedikit sengsara. I said sedikit. okay. saya tak meminta banyak sengsara pun. sebab walaupun sedikit, it hurts a lot. anyways, I hope this will help to reduce my weight. hopefully, with this increasing stress factor, it will burn extra calories. oh, please.

I told Jajan just now. bila dikenang, sejak tadika saya tak pernah suka pergi sekolah. i.always.cry.like.a.baby. kalau "newbie" is a factor, itu masuk akal. tetapi, walau saya bukan newbie, saya tetap menangis pergi sekolah. sebab saya tak suka pergi sekolah. tabiat tersebut dibawa sehingga sekolah menengah. perhaps a little dibawa sampai sekarang ni [er tapi saya takda menangis macam dulu lah, sekarang saya menangis lebih comel ;p]

kalau menceritakan pasal hurt matter, kadang-kadang saya rasa ini bukan hurt. tapi rasanya ini adalah kesedihan akibat macam-macam perkara. saya bukan strong. saya bukan superwoman. with all that matter, encik Cessna kesayangan berpesan, "be optimistic". [terima kasih my dearest _ _ _ _ _ r. :D]

baiklah, boleh beransur ke bilik mandi sekarang juga. mandilah dengan wangi menggunakan sabun May, murah saja, refill pack baru RM6.90. walaupun begitu, entri ini bukan ditaja oleh sabun May pun lah.

wink wink ~.^

2 comments:

nurulhuda said...

just hold on & keep going babe!!! :))))

mikichann said...

kuang kuang kuang...
=P
mgkinkah ditaje oleh belina? hikhik..

dh dh nangis!! kepam la muka kalo nangis..

anda kuat..
anda survivor!!

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.