The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Friday, December 19, 2008

dua hari

sebelum entri ini dibuat, sy bajet along akan jeles kalau baca. [sebab xajak dia. em, xmahu say sorry pun tapi ;p]



sy pergi mandi manda dekat ulu bendul 2 hari lepas = seronok. lain-lain = jom pergi lagi, nak?. tengok gambar pun dah tahu kan, kami memang super seronok.


semalam, aktiviti cuti
sekolah, main bowling & bersoping. standardlah, sy memang xreti main. [segala nutrien yg sy makan xpergi dekat tangan mungkin] yg dapat, kuku patah plus tangan sakit. [em,,,kalau mahu belanja sy, xpayah belanja main bowling ye, belanja makan xpe. heh] tp xpe xpe. mungkin main bowling serba sedikit menyumbang kepada pembinaan biseps sy.weee... :D lepas main bowling bersoping dekat mahkota parade cuma. sy rasa macam kurang best soping di situ, sebab sy rasa bersoping di sg. wang & midvalley lebih best. [macam ala-ala rasa bongkak sebab rasa MP macam low standard. wek. berlagak berlagak..] xadelah. rindu KL kot. rindu nak hanging & shopping dengan kawan-kawan... hmmm..

encik afif tu, dia ingat, dia je yg boleh cuti-cuti Malaysia? [eleh, gua pun boleh beb.]. tp jeles jugak sebab dia tengah bersuka ria dekat PD. [dahlah pinjam encik sy,, bila mahu pulangkan?] huh, buat bbq pulak tu. jeles jeles. superb punya jeles.

dahlah. tangan sakit ni. em, mungkin sebab biseps nak menegang lagi. PEACE!! ;p

wink wink ~.^

6 comments:

adamafnan said...

xjeles pun..beso2 yo.. :-P
eh, bola boling tu tukar baru tak..sbb dah tukar mgnt kat? kew busuk jari jemari..

idatazira said...

ah.
busuk jugaklah.

kn basuh ngan sabun lopeh maen

fee_da said...

xabis2 ngan biseps dia 2..nk tgk sket sejauh mane kehebatan biseps anda itu..cesss

idatazira said...

eh. auratlah.
maneleh ltk gmba kat cni.
heh.

nueeunlimited said...

best2 men bowling..reli la x pki stokin. busuk kaki2 ku. sib baik ado bwk bodak n losen lam beg.huh...

idatazira said...

ei.
reli reli.
xpakai sox, kaki busuk woo.
dahla msk jari dlm bola pun busuk jgk.
mmgla busuk

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.