The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, December 21, 2008

long day

sy sekarang memang xada kerja mahu buat. sebab itu, sejak hari jumaat lepas, hari-hari pun sy rasa mahu post entri di sini. suka hati sy lah. PEACE!!

tengok gambar ini, sangat kasihan. sy mcm sangat slebet plus kepam..[em,, ke memang?] yg lain-lain macam comel-comel bulat control nafas menahan perut dari ke hadapan [sebab baru lepas makan lembu] heee..

sy dengan enciks.

hari ini pergi wedding kakak gunjay. gunjay of course lah yg the tallest one in the photo. yg lain-lain ialah kawan-kawan smkAp. kenapakah sy seorang saje wanita di situ.. entah entah. em.. encik afif tiada dalam gambar kerana beliau telah diangkut balik oleh ustat. [hah hah. bagi lg orang bawak kuda anda]. point penting pergi wedding: sy makan banyak. bagus. sebab balay yg letak nasi membumbung. jadi, sy xmahu membazir.

best best. sebab jumpa kawan-kawan. khai, caja, wanib & salwa pun ada. lepas rumah gunjay, kami pergi JJ Seremban 2, tengok movie yg bertajuk The Day The Earth Stood Still [eh, yeke x?]. gila xbest cerita itulah. terasa cerita itu cerita bodoh. encik afif sepatutnya pergi tengok movie jugak. tapi sebab dia sudah balik, sy jadi pengganti dia [boleh kan??. em,, xrugi pun anda xtengok cerita itu]. lepas habis cerita itu, semua pun berbincang memikirkan apakah objektif cerita itu. sy ingatkan sebab sy pergi tengok movie pakai baju kurung pahang, cerita itu jadi xbest, tapi, rupa-rupanya cerita itu jauh sungguh hampeh. jangan tengok cerita itu tahu? keanu reeves pun xsehebat ulat besi. jadi, xada apa yg hebat pun.

hari ini hari yg panjanglah. rasa macam banyak aktiviti. em. aktiviti hari ini sebelum jadi red riding hood ialah tengok Kyle XY. oh, tolonglah jangan miss lagi hari ini.

family & friends. i want to treasure them all.

wink wink ~.^

7 comments:

fee_da said...

ak perasan la setiap kali entry musti ad nm en afif..heh

Nien@khairina said...

a'ah..org pown perasan gak..
hehe..
sonok laa en afif..
sgt2 berjaya di popularkn..
uhuks..

SyAhiRah LaLAla said...

cop kyle XY Syahirah yang punya!
hahhaha :P
sape suh lambat cop kan :-"

miki said...

ida... sy setuju dgn anda.. sbb sy rs.. sy juga telah merugikan dwet dgn menonton the day the earth stood still..

kepada yg belom tgk.. pesanan ini..
1) xpyh cube nk survey time bile cte tu adee
2) x pyh berkeinginan pon nk download cte tu.. xbest lgsg

idatazira said...

to fida & nyna:
em..
aku cuma membalas jasa tu.

to syahirah:
xpe2.
ambiklah kyle.
sy mahu declan.
declan manusia sebenar..
dan kacak juga. heh

to miki:
cite tu mmgla hampeh sgt, kan?

Alang Fikri said...

nape name encik afif je disebut2?name encik alang tak de ke eh??huhu

idatazira said...

boleh saje.
tp memandangkan encik alang sudah bersawang xupdate blog, camnela nak sebut??
eheh.

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.