The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, December 27, 2008

today's history

hari ini Tuanku Jaafar mangkat. alfatihah..


* * *

saidamunira ini macam bosan. emm.. tapi mahu inform, petang tadi, it was a visit to a mansion. whose mansion? em.. abah. abaHouse. [heh heh.. along & kaklong, mula rasa weird kah?? hoho..]

lagi, mahu buat kecoh bagitahu semua oranglah. tangan kiri sy bengkak ni. xtahu kena gigit dengan apa. hopefully ulat-ulat yang tidak berbahaya cuma. gatal & sakit. [ya Allah. tanganku ini banyak dosa kan? ampunkan dosa aku,, bukan dosa tangan saje. body & soul juga. -amin-]

em em. memandangkan malam esok sudah mahu masuk tahun baru, sy mahu buat azam lah. em, tahun baru hijrah lah. hari isnin nanti awal Muharram ok. xtahu? sekarang sudah tahu kan. jom, buat azam.

kamu mahu tahu, azam sy yg lalu ialah "menjadi lebih yakin". hee. bolehlah. hasilnya lebih yakin daripada sebelumnya. salah satu cara sy meningkatkan keyakinan ialah dengan membasuh baju. heh.

ok. azam sy untuk tahun akan datang senang saje. "mari melembapkan kulit". [bunyi macam senang, tapi sy xrasa macam senang pun lah]

em.. sy akan rajin minum air, sentiasa bawa air dalam beg sekolah, rajin memakai losyen, rajin membawa losyen di dalam beg etc. ada idea mahu lembapkan kulit lagi? tell me ok. terima kasih.

wink wink ~.^

6 comments:

nueeunlimited said...

apo buek g abahouse 2?? G jln ghayo ko??amacm??ado prubahan x?hehe...

adamafnan said...

aah..polik la ai..kurious la..ush ush ush
lg + nak lombap an bdn, bwk bathtub ke mano2 poi..sonang nak berondam

nurulhuda said...

weh, tuanku jaafar tu canselor kite kan??? kan??? tak sempatkite merase amek scroll from canselor.. huk3 al-fatihah...

pphoenix said...

er lip balm?
utk bibir yg x kering kontang mcm bibir sy
wuwuwu

AFIF-SAN said...

ptt tambah lagi satu azam...
azam mengharumkan badan...

tuanku jaafar tu pkcik saye..

idatazira said...

to kaklong:
wehu. leisure sajek. heh. mcm xpecayo lahhh. xde perubahan. mansion ala bali plus ala abahouse lah jugek.hoho

to adam:
itu kekeb blehlah. adoyai..

to udeq:
aah.. canselor kite yg ensem tu..
wuwuwu.
gona mish baginda. [heh ;p]

to riny:
haa.. lipbalm mmg sntiase ada dlm beg. tp malas je nak pakai. [dasar pemalas, cuma rajin membeli] hoho

to afif:
oit. itu azam tahun baru ko. nak suro aku share dgn dia plak.
sory. xmahu.
ish. yeke ni. ko xensem pun mcm baginde... huh

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.