The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, December 24, 2008

emote gembira & sedih

sudah dua hari sy kehabisan Cetirizine. jadi, hari ini sy sudah selesema plus hidung gatal.. cis.

result semester lepas sudah keluar. tengok imoticon ini - :-)
.....oklah tu. heh. pointer of course lah rahsia. wuu

sepanjang semester lepas, sy sangat rasa agak terseksa. pergi HUKM satu hal. menghadap lecturer & dietitian lagi. mengejar bas ketika mahu pulang ke faculty jika ditahan oleh dietitian sampai petang, buat plan & macam-macam lagi untuk patient, buat case write-upS, sampai sy rasa mahu menangis pun pernah. [tapi sy xpernah menangis ye dekat HUKM, orang lain ade ;p].

masa cuti sudah start, terbayang-bayang jugak perkataan "extend". alhamdulillah. dijauhkan jugak. kalau xpass clinical hari tu, alamatnya sy xcuti. [ni kan sy cuti, maknanya sy pass tahu?] heee.

tukar tajuklah

semalam pergi midvalley dengan family. kaki sy sakit kena gigit. kasut gigit kaki sy. sakit tahu. beli kasut baru semalam. tapi kasut itu macam sudah buruk sebab beli semalam terus pakai.

dush. benci betul cuti sudah mahu habis. tengok imoticon ini pulak :'( :'( :'(

wink wink ~.^

7 comments:

Nien@khairina said...

alhamdulillah..
mesti result power nii..

ummm..
farmako membunuhku..
abes my result..
cacat2..
hukhuk~~

miki said...

mantap ar dia.. rezak gempak.. gud gud.. teruskan berjuang.. hihi

fee_da said...

sy pun nk ucapkn tahniah la ats kecemerlangan anda...terubat jugak seksa ko kn?ak tgk pn seksa...

adamafnan said...

petua kalu xnak kaki kono geget dek kasut, sblm pakai tu geget dulu kasut tu..kunyah2..hehe

idatazira said...

to nyna, fida & miki:
*cemerlang*, *power* *gempak* lah sangat...

to adam:
woo.
mane lah geget kunyah2.
kasut mahal nih.
hoho

AFIF-SAN said...

anda bajet anda cemerlang jeh?tahniah la...best la result die tuh!!

idatazira said...

terima kasih untuk ucapan itu

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.