The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, December 30, 2008

sesi ucapan tahun baru

kaki sy melecet kena gigit dengan kasut baru. again. emmm.. tapi belah kanan saje melecet. kan dah bagitahu, kaki kanan sy memang gabak. sy pergi KL tadi. tunjuk jalan angah mahu beli buku dekat kedai Kamal. penat. kawan-kawan di rah yg dirindui, maaf sebab xsinggah.. [em.. nanti kalau pergi sane sy rasa macam xmahu balik pulak. wuu :'(]

semalam sy pergi wedding massita [ie kawan matrik dulu]. massita juga merangkap schoolmate farini [i.e. Mrs. Zulid. Encik Zulid pulak classmate s
y masa form 5]. see. what a small world, kan? wuu.. sudah kawen pun dia. bilalah turn sy pulak? ish. tteeettt.

newlyweds massita & halim

* * *

ok. sesi buat ucapan tahu baru.

to along & kaklong: marilah kita menjadi a
nak-anak buah the two badrulS yg baik dengan kurangkan mengumpat. [hah hah]

to ex-housemates di rah 16-3: [mari aku sebut nama korang 1 by 1]
aida : rajin2 basuh baju ok. cerpen dah siap bagi aku baca, jgn lupa
fida : teruskan kerajinan. kalau buat karipap, pos dekat aku
nyna : jangan mandi lambat2. sila teruskan
ketertiban & keayuan anda
jaja : enjoy2 buat tesis. encik daiki sentiasa di sisi mu. dan hanamichi sakuragi juga
eni : [err.. eni bace ke? alah, tulis jela ;p] semoga bertambah bahagia dgn encik amir hakim

to coursemates: [aku cuma spesifik kan kpd kawan2 yg sentiasa ada di blogsfera]
isLamy : hati2 memandu ke hospital klang. em.. kalau ada masa nanti, jom tgk teater
udeq : jangan sepah2 MNT ye. heh. take care di negeri johor darul takzim itu
lain-lain : selamat berbakti kepada pesakit2 anda semua. jangan biarkan mereka mati cepat. xbaik

to all my friends & anyone who reads this: jaga makan, jaga badan.

still in 2008. haih. sudah mahu tahun depan lah. saspen2. tahun depan memang saspen. uh uh. bye bye 2008.

wink wink ~.^

9 comments:

adamafnan said...

dushummmm..adeeeh..payah lak ai..

Alang Fikri said...

massita adalah kawan matrik saudari?bermaksud,beliau juge merupakan rakan matrik daku?tapi ngape aku tak cam pon muke beliau??huhu

nueeunlimited said...

oho..mmg payah kan???but I'll try my best lah k...hihi...

miki said...

cepat2 kawen.. sile ajk ye.. huahua..
buat ayt.. cam dh tanak jejak kaki je dkt RAH tuu.. tabaek..

IdzaRis said...

selamat berjaya...

amy said...

smuge ko pun memandu behati2 ke seremban

dem
aku benci gile ni
eeee
x sanggup nak mengulangi sejarah kepenatan di hukm
haih

idatazira said...

to along & kaklong:
hee. try our best ok.

to alang:
xpe. sebab kalau ditunujukkan muka anda dekat beliau pun, beliau xcam jgk.. so, tade apa2 mslh pun di situ.

to miki:
eh eh. kawen? tteeettt.
xmungkinlah xmo dtg lagi.
nnt sy akan dtg juga. insyaAllah. rindu lah dgn kamu semua

to idzaris:
tq tq. ye,, usaha memang tangga kejayaan kan.

to amy:
ye..perasaan kalau sebut clinical training mmg membencikan.
sungguh...

Nien@khairina said...

hehe..thnks..ingt kami lg..
baiklah sa'ida..
tahun 2009 xleh dah mandi lewat2 mlm..mandi lmbt xpe lg..hehe..
slmt maju jaya laa ngn patient2 seremban..hehe..

idatazira said...

xkshlah.
klu xmndi pun xpe je, asalkan wangi.
hoho

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.