The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Monday, December 15, 2008

hari adam, loceng & ujang

sudah 4 hari tidak update blog ini. sebab sy sibuk. betullah. sy curi tulang beberapa minit saje ok. semalam majlis aqiqah adam. adam mahu naik kambing nanti. maktik cakap pergi syurga. [eh,,, tipu x ni?]. 2 ekor kambing yang kamu makan itu bernama Loceng & Ujang. merangkap kambing kesayangan paklong. jadi, lauk dalam chafing dish yang kamu makan semalam itu adalah lauk kari Loceng & Ujang. jangan sedihlah. Loceng & Ujang sudah masuk syurga...

angah & Loceng [em em,, macam sama kan muka dia. ;p]

sebab ramai budak-budak yang macam gayat datang rumah orang, almari yg menyimpan khazanah transformers & lego kami telah ditambat.

yey. gayat-gayat xboleh buka!!!

kumpulan berzanji yg diketuai oleh makwan telah buat persembahan. err,, sy xpastilah itu persembahan. tapi sebab bila mereka habis berzanji mereka boleh cakap "sekian sahaja persembahan kami...", ....jadi, itu persembahan lah kan? [hah hah. kami gelak xhengat masa terdengar mereka cakap macam tu. heh. ] macam xsesuai.

makwan baru nak keluarkan specs

atok kiss adam. wuuuu

adam kena renjis-renjis walaupun belum bersanding. rambut kena gunting sikit &,,,,.... adam dapat banyak duit. [adam, buat beli Carls' Jr cukup untuk makyang tu]


encik-encik yang malu-malu xmahu pandang kamera

Wanib yg sudah mahu kawen. hah hah

kawan-kawan sekalian yg datang, terima kasih. encik afif jauh, kan? jadi tengok gambar sajelah. kalau encik afif datang, mungkin sy akan letak gambar beliau secara solo. [beliau memang gila glemer sikit] heh.

kami kepenatan

lepas kenduri, sy sakit tangan. sakit betul. itu bukti sy xcuri banyak sangat tulang ok. sy ala-ala gagah pada pagi kenduri semalam. tengahari tangan sudah start gigil-gigil. lalu, bila petang tangan sy memang sakit sangat. sodap. bila sy bengkokkan tangan, biseps sy sudah macam gagahlah. PEACE!! fuhyo. sy memang suka lengan ada biseps macam gagah daripada tangan macam terlebih lemak ayam. sangat geli kalau lengan lembik-lembik. xmahu xmahu.

emm.. malam, sy sangat penat. walaupun sy sudah curi tulang lepas tangan sy sangat sakit. sy berazam mahu tengok Kyle XY. tapi tiada kudrat. aduhai. sudah 2 minggu termiss tengok encik Kyle. :'(

yey. adam sudah naik kambing. Ujang & Loceng, rest in PEACE. heh. adam, merangkaklah cepat. nanti boleh jalan pulak.

wink wink ~.^

8 comments:

AFIF-SAN said...

iye...saye tgk dari jauh saje..
sangat mengharukan,ade kwn2 y dtg..

saye lagi bz pergi holiday la kwn..
nwxt event sy datang, anda harus letak gambar saya scr solo, mcm yang anda janjikan..

miki said...

waduh waduh.. seronok ke dpt mkn loceng tu? ahakss...

nueeunlimited said...

hoho...maktik ckp loceng bwk adam mso g pdg mahsyar nnt. ( kih3x..mtik pun x sure coz peh 2 dio golak ) hahaha...ok la 2. kndi brjya. i2 yg dtg encik izzatorek kah??ahaks

idatazira said...

to afif:
baek encik.
tapi mungkin 5 tahun akan datang baru ada kenduri lagi..
wuwuwu

to miki:
sodap.
lauk loceng besh tahu

to nuee:
eh. tteeetttt..

owh. poie pdg mahsyar eh. ow. salah dengar. baru teringat. hehs

AFIF-SAN said...

sila comment posting terbaru saya, sekian.

adamafnan said...

eh..komen yg last tu pun buleh ko? lari tajuk la..

adam da suko lak main ngan shaun..heee

nurulhuda said...

huk3 takleh tgk all pics maybe de prob ngan net di fac nih.. same la kite ida pegang title makyang.. huhu tp anak buah aku icah die panggil yang je, mak nye ilang..huhu leh bukak satu lg club ni.. "THE MAKYANG'S CLUB" khas 4 mereka2 yg ade title maklang saje, club ni aku bg a ko jd presiden ^wink^

idatazira said...

to afif *again*:
haha. ko mmgla gle gleme.

to adam:
yey.
t isap tanduk shaun smpai kopam tau.
haha

to udeq:
weee...mari mari.
long live the makyang's club.
heh heh.
"yang" stands for sayang.
kite mmg akan disayangi.

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.