The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, March 11, 2009

2 days to go

i'm in trouble now lah. i need more time to settle all my works. wuwu.

moral of the story, jangan malas2. haruslah ingat, student kena siapkan assignment, report dan segala yg berkaitan dengan title final year student. ok?

* * * * *

em, tadi sebelum pulang, sangat hot-tempered. sebab red darling had been blocked by seekor kancil buruk dan perasan cantik. lepas 15 minit hangin satu badan, tuan kancil buruk tersebut datang segerombolan dengan kawan2 beliau. mereka adalah nursing students. oh, sangat membencikan, sudah buat salah x say sorry. boleh sengih2. sy telah buat muka menyampah kepada dia, dia sungguh xmalu, boleh pandang sy dan senyum2. [apa kau ingat muka kau anggun jelita kah?]

then, masa dia mahu keluar, kereta beliau telah terlanggar penghadang jalan. serves you right. itu adalah sumpahan daripada saidamunira yg telah teraniaya. good. PEACE!!

ok. i think i really need to focus on my works. i'll be presenting my case on friday. my case is a straight forward case lah:

"post closure of duodenal perforations secondary to motor vehicle accident"

alkisahnya patient tersebut telah eksiden, kereta terbalik masuk longkang. duodenum dia injured, tembuk2. so, beliau xboleh take orally to rest her duodenum yg baru underwent surgery. so, cucuk satu tube dekat jejunum dia untuk bagi dia makan.

wish me luck. sekian, terima kasih daun keladi.

[hey hey. sy baru dapat pencil case daripada emak. pencil case tersebut bersulam "Sa'ida Munira Johari, Dietetik UKM Kampus Kuala Lumpur". em. skema bukan? ;p] emak ibu mithali.

wink wink ~.^

5 comments:

fee_da said...

saidamunira mcm sungguh jahat dlm cerita ini...mmg patut bg org tleh teraniaya kot...semoga hari2 terakhir anda berakhir dgn jayanya lah

mikichann hepi said...

TOUCHin je ayt dkt pensel case.. itu menunjukkan.. ibu anda bangga dgn anda.. smoga berjaya..

=P

AFIF-SAN said...

jahatnyer ko..mesti gelakkan budak yang eksiden langgar pghadang jln tu kn?

SyAhiRah LaLAla said...

takutnya dengar kes kamu sampai i rs nak rest my case jek. huhu. lawa tak pandai. sekda,,saya rindu kamulah. tiada lagi senda gurau bersama di midval or klcc. dan d rumah yang best nmpak KL city itu juga. isk :(

[ p/s: sori lama tak melawat blog kamu. blog sendiri pun tak melawat juga. good luck 4presentation. nt jgn buat name-calling tau,,sungguh unethical *emo* :P *hugs+kisses* ]

bongek de' villa said...

huh..!
aku dpt imagine cemane rupe2 budak nursing yg mcm x salah tu..
tp,agak best la dpt punishment saat tu jugak..ehehe~

sweet nye dpt pnsel case
bersulam2..ur mom very proud of u!

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.