The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, March 31, 2009

good bye march

esok sudah bulan april. bulan april memang wah. PEACE!!

final xm akan start on 20th april, iaitu 20 hari lagi. oh, sy memang sangat excited mahu xm. sebab xm adalah sesi menghabiskan sisa hidup satu semester. xm kali ini lagilah excited, sebab memang sesi menghabiskan sisa hidup sebagai undergraduate student. wah. memang sangat dinanti-nanti lah.

cuma ada 3 papers:
outpatient dietetic service II
inpatient dietetic service II
special unit dietetic service II

menjadi final year student memang tidak perlu segigih junior 1st year, tahu. sebab kalau 1st year, kena face 10 papers yg membawa 23 credit hours yg sangat memerlukan usaha gigih. jadi final year cuma perlu menggoyang kaki pergi xm. heh heh. i loikkke

sy mahu bye bye kepada bulan march.

ok. sy perlu melaundry sebab kalau xmelaundry malam ini, keyakinan akan berkurangan. uh.

wink wink ~.^

5 comments:

mikichann said...

tetb cam sedih.. sebulan lebih je lg.. nk berada di sni..huks..

AFIF-SAN said...

lame pulak saye xsibuk kat cni...

mntk maaf la sebab lame xupdate blog, selesaikan tgjwb tunangkan adek kt kg..

pasni bz kawenkan kakak pulak..

bile la saye nak menimang cahaya mata kalo camni..hurm...

sila datang melawat blog saye ye?

fee_da said...

uh..uh...mls dgr psl xm ni..wpun xsezalim ms 1st year tp still sgt fobia dgr perkataan xm...membawa stress ni

btw all the best to all my frens

bongek de' villa said...

bulan 4 sudah...
kamu juge akan mningkat setahun...heheh~

idatazira said...

miki:
eheh.
touching pulak beliau.
;p

afif:
sy mmg melawat blog anda.
kate follower........
pegi kawen lah.
cik secret kan ada.

fida:
ow.
membawa stress ke xm?
heheh.
jgn gebon ye.
steady je ok.

kathy:
meningkat setahun lagi.
sikit lagi boleh kawen.
yey yey.
huih. gatal.
;p

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.