The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, March 3, 2009

kenangan memberansangkan

tadi menengok-nengok gambar dulu2. lepas tu terasa mahu upload dekat sini.

gambar2 yg di-upload di sini adalah kategori findings yg memberansangkan. kira macam sangat waaaaah! macam tu lah kan.

ini masa 1st year, join bbq budak rumah bawah. [almaklumlah berjiran dengan lelaki baik hati kan. ehem] mereka buat bbq dan ajak kami makan sekali. wee. konon adalah sangat innocent. itu adalah encik hijau yg pakai baju biru. beliau xfotogenik pun. adakah memberansangkan? hohoho.

ini gambar masa 2nd year. ini aktiviti wajib every semester. celebrate birthday dekat KFC Sg. Wang. [gambar ditujukan kepada cik mastermind (i.e cik aeda) dengan ucapan "bila mahu buat program lagi?"] heh. sebenarnya, kami xdapat lancarkan program wajib ini sejak 3rd year 2nd semester atas sebab geng diet sibuk ke sana sini sejak 3rd year 2nd semester. kan?

ini sangat memorable. encik hasnan @ encik pengarah program sedang main masak2. tahniah kepada semua department-mates sebab program nutriweek kita sangat berjaya. selaku exco program, sy ucapkan terima kasih kepada semua yg terlibat. [haih. dah bertahun baru buat sesi ucapan kah?. yelah. dulu kan xde blog. ;p]

oh. ini gambar cik saidamunira main musang berjanggut dengan makcik che' tom dekat Perlis masa program baktisiswa masa 2nd year nak masuk 3rd year. macam biasalah. mestilah kalah kan. heh. sangat seronok waktu itu sebab asyik join cik eni merempit di kampung dengan Ego. woho. [em. sy xmerempit ok. sy xde lesen motor]. siap jumpa Normala Samsudin tahu. tapi xboleh upload gambar, nanti anda xtengok gambar sy.
hoho.

em em. watak utama dalam gambar ini ialah Taman Tasik Titiwangsa. entah kenapa sy pose sedemikian. [macam menyampah pulak sendiri tengok.] tempat ini adalah tempat yg agak penting kpd semua warga UKM kampus Kuala Lumpur, kan kawan2?

ini masa join program Gegar U dekat Penang International Sport Arena masa 3rd year 1st semester. sangat best juga. tapi akibatnya membawa padah. hahahahahaha. [padah tersebut adalah rahsia, kan kawan2? tteeetttt]

ini masa celebrate birthday eni dekat kopitiam yg best dekat Kg. Baru. aah, iye. memang kerja kami asik makan makan makan. semua dalam gambar ini adalah kos nutrition sc. sy adalah kos diet yg tersesat secara solo. [well, sy memang suka jadi extraordinary lah. ;p]

ini pula adalah sangat adorable. surprise birthday party untuk sy. thank you kawan2. walaupun dikenakan oleh cik aeda untuk membeli mi laksa pada petang tersebut. hehe. sangat sweet memory. *sangat thank you girls* :D kek buatan mereka sangat adorable dan sedap. weee. [tengok, makan lagi.]

akhir sekali adalah gambar yg paling memberangsangkan. PEACE!! see. close betul dengan Dr. S. kan kan kan? [sudah. xboleh komen banyak2 sangat lah kan. ;p] em. anda semua ada ke ambik gambar dengan vip ni? hoho.


* * * * *

xlama lagi akan habis belajar dan sangat merindui semuanya.

wink wink ~.^

8 comments:

aeda_humairah said...

suke2..post tacing la..ilek la yang...x hbs lagi da touching...tp i suke..sbb ade nm i..x sgka u de gmbr kek tu...nape i xde ek...psl party kite..i akn plan..mmg kene wat la sblm hbs ni...insyaallah akn jadi la...

fee_da said...

wah sgt memorable la sume gmbr..xthn ad sesi ucapan tuk aida...

cm x memberansngkn la gmbr 1st 2...wahaha

anda kn ank murid kesayangan...

mikichann said...

x touching sgt.. sbb ade 1 je gmbr.. hihi tp sronok la tgk.. rupe2nye.. byk gak xtvt anda spjg 4 tahun..

tp apsal merit sket ah.. ekekekee

idatazira said...

aida:
adeih.
anda mmg penuh emosi.
haha.
aku xtacing pun, ko je tacing sorang2.
hahahah :p
make sure mesti buat program ye.
plg koman, kite picnic kt ttwgse or tmn klcc.
tu proposal aku ngan islami dr sem lepas2 lagi.
tp asik bz je kan.

fida:
ele.
fida jeles ngan gmbar 1st nmpknye.
aku tgh dok pk lg ni, apsal ijau tu sering menjadi topik perbualan hah dulu?
haha.

mst ko jeles ngan gamba last skali tu jgk, kan?
;p [aku tgk gmba tu pn cm xpecaye je, siap kn gosok2 mate. heh]

miki:
hep.
merit merit xmaen.
sbb mmg xteringin pun nk stay K1.
dok kolej luar lagi super heaven lah.
kat rah lagiiiiila...
sgt mewah dan vogue.
hehe

Nien@khairina said...

hehe..teringat kisah2 dulu bile tgk gamba 1st tuu..kami yg agak2 segan mau ikut..ahaha..
ijau n da geng mmg jd topik perbualan hangat kite di meja makan..kan..kan..sambil2 round table sume mknn..g kafe ramai2..bersepuluh..waaahhh..sonokny tyme itu..

drexar said...

happy birthday saida :) kek harijadi tu dibuat sendiri ke? Macam best jer.. hiasan dia menarik perhatian sungguh. sedap tak? :)

idatazira said...

nyna:
heheh.
round table mmg trademark 6f la,,kan?
sonok sonok :D

amal:
eh eh.
tu besday thn lepas la encik amal.
bday thn ni blom lg.
advance btol anda wish.
hehe
tq tq.
aah.
kek tu kwn2 buat.
sedap.
sgt sweet zahir dan batin.
hehe

aeda_humairah said...

ooo.de proposal da ek.. g tmn klcc ok gak....picnic.. or...jom g sunway nak? ice-skating ke...ko rojer r dak2 ni...ak ssh nk contact mereka2 seme..satu agi..

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.