The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, March 21, 2009

hari sabtu

i'm home. sy berazam mahu finish all my case write-upS this weekend dan bagitahu housemate, sy xbalik rumah on weekend. tapi memang xada seorang pun dalam rumah itu yg percaya dengan kata2 tersebut. haha. memang xpayah percaya bila saidamunira cakap "wiken ni xbalik rumah". [cik jaja miki pun hari tu cakap "i dun buy your words". heh] jadi, nampaknya kerja sekolah memang belum boleh siap lagilah.

sy telah terpaksa pergi ukm bangi tadi. ada seminar apakebende entah. tapi sy rasa seminar tersebut lebih sesuai dinamakan seminar tapaw makanan. rezeki sangat murah. refreshment pukul 10 dapat nasi lemak. lunch nasi ayam. ambil untuk makan 1 bungkus. sebab makanan berlebih banyak, caterer suruh tapaw bawa balik. so? sy tidak pemalulah. sebab itu sy ambil extra. kata orang, rezeki jangan ditolak. musuh jangan dicari.

sy tidak makan nasi ayam dekat bangi. sy tapaw 2 bungkus. sampai seremban, sy picnic dengan tteeettt makan nasi ayam free dekat taman. [tips berjimat cermat untuk zaman ekonomi gawat]

ayah pergi terengganu. emak tengok AF. along, bang it & adam dalam bilik. [mood adam sungguh baik hari ini] angah jauh. adik2 masih cuti sekolah. sy overloaded.

ini sahaja untuk hari ini. terima kasih kepada sekalian pembaca blog sy. :D

wink wink ~.^

5 comments:

fee_da said...

huh..sm je menu ngan ktrg ari tuh..dh xde idea la 2 nk msk pe. klu ko pg ari ahd sure ad ns briani..percayalah.ktrg xpg pn leh dpt gak, ad org baik ht tlg tapawkan..hehe

iovantgarde said...

anda berjumpa sum1 yang aku kenali kah di ukm pagi tadi??haha..best2..

idatazira said...

fida:
ukm mmg pemurah ngan mknn la kan.
baru kutahu.

alang:
aa..
beliau kwn andakah?
actually siapakah dia?
adkh beliau cik H?
hehe.
kirim slm kpd dia ok.
:D
nice to meet her, tp xsempat berkenalan dgn beliau.

miki said...

tgk. cik miki mmg bijak lah.. cik miki dh ckp.. konfem cik ida balik punyelah.. ahahahakk..

jeles la dgn anda.. makan aje

idatazira said...

yey.
cik miki mmg bijak pun :D

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.