The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Friday, March 13, 2009

at last

sudah habis clinical dekat hospital seremban, jadi ahad nanti mari membuat muka cuka sebab kena balik kolej. urgh.

memang sangat memorable hari ini. sebab 1st time suasana semasa case presenting menjadi no-tense-at-all.

today's lunch was sponsored by Pharm-D, bersempena Continuos Dietetic Education. jadi, encik Pharm-D telah buat pesanan McDelivery & Domino's Pizza. [
oh, sebab orang sudah belanja, sy kena makan lah].

apa sudah jadi adalah encik delivery hantar makanan semasa encik Pharm-D sedang educate kami tentang products company tersebut. lalu, suasana menjadi sangat tidak formal. sebab... semua boleh makan on the spot. lebih kurang macam makan fries sambil tengok tv.

jadi, sebelum sy present case, sy telah habiskan 1 regular size fun fries & 2 pieces McNugget. masa sy present case, audiences turut mengunyah fun fries. [
i bet mesti xada orang lain dapat opportunity makan McD sebelum present case, kan?]

eheh. janganlah memandang serong kepada dietitian. dietitian adalah manusia biasa yg turut mempunyai nafsu makan.

lepas sy present case, sy makan ayam goreng McD sambil menghayati my friend's case presentation pula. hoh hoh. sangat best attach dekat hospital seremban!

lepas semua case habis present, kami makan domino pizza & chicken wing, sambil menonton bedtime stories, pasang guna projector LCD.

wohoho. hidup sangat nikmat. alhamdulillah.

Ms Koo [
1 of my supervisor] did promise me full mark. [macam memang TAK ah tu]. actually, dietitian's assessment will only contribute 20% markah subject tersebut, which is small number cuma lah. final exam still a bIIIIg matter.

i'm happyhappyhappy.

wink wink ~.^

2 comments:

mikichann ngantux.. said...

welcome home!! meja akan dikemas esk.. blk lewat sikit

siti said...

eat again n again..hepi nya jd anda. saat2 genting pn msh cool smbl mkn2...sungguh berkhasiat plak 2.

selamat kembali...dh lm xtido ngan ko..hikhik

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.