The Sweet 17

Daisypath Anniversary tickers

Friday, April 17, 2009

cakoi, kyle & bersenam

sebab case presentation telah di-postpone kepada hari ini, maka telah terlepas peluang mendapat sebijik birthday cake tajaan along @ mama adam. xapa. akan cuba di-redeem minggu hadapan. [lagi pun, minggu ini memang xsesuai sebab beliau pergi camping ye.]

oh. disebabkan menjadi org ke-41 daripada 42 pelajar yg present, perasaannya adalah sungguh xboleh blah. sebab super letih menahan geli perut. maka, 2 hari berturut-turut terpaksa pergi beli kuih cakoi dekat kafe sebagai minum petang sambil memberikan tumpuan terhadap rakan-rakan yg sedang membentangkan case mereka. uhh. [xapa. belum gendut lagi. boleh lagi makan kuih cakoi secara addicted.]

actually sy sedang sibuk menonton kyle xy. sibuk betul ok. ya ya ya. sangat sibuklah tahu?. sebagai pelajar yg akan sit for final xm on this monday, sy perlu menonton kyle xy supaya sy boleh mempelajari lebih banyak erti kehidupan. haha.

sy perlu berhenti. sebab sy perlu membasuh baju menggunakan tangan yg akan mengambil masa lebih kurang 45 minit. memang sangat berwawasan lah mencuci baju menggunakan tangan, sebab boleh membakar tenaga. [anda boleh contohi sy kalau mahu makan banyak dan malas bersenam.]

bercakap pasal bersenam, esok sy telah memasang niat untuk pergi jog di taman tasik titiwangsa dengan aiza leen & ct ai. oh. tapi sy pasti tidak jog kerana sport shoes di rumah. lagipun, sy juga xada membawa bottom track ke sini walau sehelai. maka, xperlu jog lah bukan? cuma perlu brisk walk dengan seluar tidur plus memakai selipar jepun lah rasanya.

lagi, plan kami esok selepas ke tasik adalah pulang ke rah dan sambung aktiviti di swimming pool rah. ini masalah lagi satu. sy xtahu berenang lah. jadi, akan cuba bermain-main menyelam dan berlumba tahan nafas dalam air sahaja. atau pun, boleh bermain menyimbah-nyimbah air ke muka masing-masing.

after all, semuanya hanyalah plan. semoga sy xada bermimpi yg bukan-bukan esok sehingga plan terancam. ok. betul-betul mahu berhenti dan pergi membakar tenaga.

wink wink ~.^

5 comments:

miki ngantuk said...

hebat2.. idop kne ade plan.. cane plan nk tgk slumdog ni? rs mcm nk wat keja je.. anda tgk la dl..uhu..

spjg g fak td.. asyik nmpk dak Diet berkeliaran je.. chandra dgn yakin ckp "dah bosan dgr presentation".. ahakss..

adamafnan said...

walaubagaimanapun, pojek pop kek marble ttp berlangsung dgn jayanya!!!!HAHAHAHAHA

idatazira said...

miki:
bukan setakat bosan.
mcm dah nak terpengsan dgr presentation.
wuuu.

program slumdog akan dipospon.
hee :D

along:
eleh.
tapi nak redeem mgu dopan jgk.
ish

MOHD AFIF SALAMI said...

cakoi tu same ke ngan kocok?

idatazira said...

same same.
budak2 ni xpanggil kocok.
aku ckp kocok, dorg xpaham kang.
kekeke

idatazira.blogspot.com


I made this widget at MyFlashFetish.com.